Produkter i fokus

10 skäl att byta till LED-lysrör

Om du vill spara pengar, tid och el, och samtidigt vara snäll mot miljön, så är LED-lysrör ett lysande alternativ.

StyliD Evo

StyliD Evo är ett produktsortiment med hög prestanda som ger flexibilitet att uppdatera belysningen för att skapa nya butiksmiljöer och passa nya layouter och skyltningar – utan att du behöver byta ut armaturerna.

SpaceWise

SpaceWise är ett flexibelt LED-belysningssystem med inbyggda trådlösa styrsystem som gör att du kan konfigurera kontorsutrymmet i belysningszoner.

Iridium gen3

Den första intelligenta armaturen som utrustats med inbyggd mobil GPRS-anslutning för automatisk driftsättning och import av resursdata till plattformen CityTouch för belysningshantering.

Metronomis LED

Visa upp din stad på nya sätt med den senaste LED-gatubelysningen

Maxos fusion

I industrimiljöer är det allra viktigaste att skapa en säker miljö. Nu kan du uppfylla branschstandarder samtidigt som du maximerar värdet på din investering med Maxos fusion.

DigiStreet

Systemfärdiga DigiStreet som är byggt för smarta städer gör att du är redo för den digitala tidsåldern och gör att du kan spara energi och resurser. Den har även högpresterande Ledgine-optik och möjliggör mer effektivt underhåll tack vare Philips Service tag.

Philips MyCreation - Hållbart 3D-printad belysning

Skapa eller välj för enastående och hållbara 3D-printade ljusdesigner. Spara tid, energi, avfall och transporter.

Perfectfit

Vi gör ditt jobb enklare – med 3D-printade armaturer som passar dina specifikationer perfekt.

Philips MasterConnect LED-ljuskällor

Smarta, eftermonterade LED-ljuskällor som ger dig ett enkelt och smidigt sätt att uppgradera och upptäcka alla fördelar med ansluten belysning.

LED-konvertering

Det har aldrig varit enklare att byta till LED! Ligg steget före EU-reglerna och välj mellan olika LED-lösningar som är snabba och enkla att installera.

Byt till LED

Spara energikostnader och gör din belysning kompatibel med EU-direktiv med högkvalitativa Philips LED-ljuskällor och -armaturer. Bytet är enkelt!

CoreLine

CoreLine har energieffektiva och användarvänliga LED-armaturer – som kan ersätta konventionell belysning.

LED-lister

De nya LED-listerna från Philips erbjuder ett stort urval belysning av hög kvalitet som passar olika användningsområden och budgetar

Ledinaire – helt enkelt strålande LED

Ledinaire – nu kan du byta till LED utan krångel eller onödiga kostnader

Philips Ultra Efficient-belysning

Produkter, tjänster och system för cirkulär belysning bidrar till att uppnå hållbarhetsmålen. Philips lighting-produkter kan omtryckas, renoveras, återanvändas eller återvinnas.

Interact Ready

Philips Interact Ready ljuskällor och armaturer fungerar med den intuitiva Interact Pro-appen för att möjliggöra ansluten belysning för små och medelstora företag

StoreSet

Philips StoreSet-armaturer maximerar köpupplevelsen samtidigt som de erbjuder flexibilitet och enkelt underhåll till en attraktiv total ägandekostnad.

LED-lysrör

Från optimerad energieffektivitet till det högsta ljusflödet. Nu kan du hitta rätt energieffektiva lysrör i Philips sortiment av LED-lysrör.

Proffessionell & Dekorativ LED-belysning

Dekorativa LED-lampor - Professionell LED-belysning från Philips belysning. Snygga både på och av!

TrueForce LED-belysning

Philips TrueForce LED-lampor – en kostnadseffektiv HID-ersättning som gör det enkelt att uppgradera stadsbelysning, belysning i offentliga utrymmen och industribelysning med hjälp av LED.

Hur kan jag hjälpa dig?

Kontakta oss

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem