Förbättra stadsområden med unika, visuella upplevelser

Förändra samhällets gemensamma områden

Parker och torg, gångvägar och strandområden är utomhusmiljöer som är viktiga samlingsplatser för boende i området, och rätt belysning kan förvandla dem till unika, visuella upplevelser. Välkomnande, rolig och inspirerande LED-belysning gör att de offentliga miljöerna känns säkrare och mer inbjudande. Med Philips innovativa belysningslösningar kan du skapa urbana utomhusmiljöer som främjar turism och ekonomisk utveckling, samtidigt som du sparar energi och minskar miljöpåverkan. Dessutom kan ditt område vara IoT-aktiverat med anslutna armaturer som hjälper dig att utnyttja styrkan med smart teknik med Interact Landmark.

Minska kostnaderna

Uppnå upp till 50 % kostnadsbesparingar med energieffektiv LED-belysning och schemaläggning

Sänk underhållskostnaderna med Service Tag,
En unik QR-kod som snabbt identifierar armaturer som inte fungerar

Ger fantastiska, flexibla ljuseffekter på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt

Involvera invånarna

Vägled invånarna med visuella skyltar


Förbättra säkerheten och livskvaliteten
 med livfulla och välbelysta stadsmiljöer

Ge liv åt offentliga platser med dynamiska belysningsinstallationer, ljusshower och särskilda evenemang

Flexibel design

Förbättra stadsmiljöer med fantastiska egenskaper och tidlös belysningsdesign

Bevara natthimlen och skydda fladdermöss med särskilda ljusrecept
 

Lämpligt för både renoveringsprojekt och nyinstallationer

ck diverge

Upptäck dynamisk belysning

Skapa inspirerande visuella upplevelser i parker och på torg genom att kombinera Philips armaturer med dynamisk, färgstark arkitektonisk belysning från Color Kinetics.

en ikon för Interact Landmark

Upptäck ansluten belysning

Interact Landmark är en ansluten belysningsprogramvara som använder IoT till arkitektonisk belysning för broar, monument och byggnadsfasader. Vi gör det enkelt att övervaka och hantera belysningstillgångar för att skydda din investering, starta ljusshower från vilken plats som helst, samt för att övervaka, mäta och analysera effekten på besökarna.

interact city

Upptäck ansluten belysning för städer

Hur gör man en stad smartare och mer beboelig? Ett Interact City-anslutet LED-belysnings- och styrningssystem ger dig en robust infrastruktur som kan förbättra de stadsrelaterade tjänsterna. Du kan öka invånares säkerhet, göra offentliga platser vackrare och ingjuta medborgerlig stolthet för staden. Interact City minskar också energikostnaderna och ökar effektiviteten så att du kan återinvestera besparingar i nya Smart city-stadsprojekt.

Belysningstjänster

Belysningstjänster hanteras av Signify. Vi tar hand om belysningen så att du kan ägna dig åt verksamheten. Hitta mer information om dessa tjänster på vår företagswebbplats.

Life cycle services

Ditt företag förtjänar hållbar belysning. Vår support hjälper dig att se till att belysningssystemet fungerar längre.

Managed services

Vi skapar belysningslösningar som skräddarsys efter dina affärsbehov, i enlighet med en tydlig uppsättning huvudprestandaindikatorer.

Andra tjänster

Vi erbjuder skräddarsydd support från början och strävar efter att kombinera din ambition med vår kunskap, vilket ger den bästa lösningen.

Projekt

Offentlig belysning Nieuwkoop

Vi hjälpte Nieuwkoop att se till att deras fladdermuspopulation och djurliv inte störs av artificiell belysning, genom att installera gatubelysning med särskilt utformad färg och våglängd

Produktfördelar

Vill du ta reda på mer?

Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.