Philips LED Hortikultur belysning

Få ditt företag att växa med Philips LED-växtbelysning

Naturligt ljus är ofta inte tillräckligt för att grödorna ska växa och frodas. Med Philips professionella LED-växtbelysning kan du kontrollera många aspekter av grödornas tillväxt för att få bättre affärsresultat. Oavsett om du odlar grönsaker, frukt eller blommor i ett växthus, en vertikal jordbruksanläggning eller annan inomhusanläggning erbjuder vi ett urval av de bästa LED-växtlamporna för just din gröda. Vår beprövade LED-växtbelysning kan hjälpa dig att få en högre och jämnare avkastning och kvalitet på din skörd.

LED-belysning för växthus

LED-växtbelysning för växthus

Växthusodlare runt om i världen använder Philips växtbelysning för att förbättra sina grönsaks-, frukt- och blomsterodlingar. Oavsett om du vill förbättra förökningen, tillväxten av ungplantor eller avkastningen i kommersiell skala erbjuder Philips den bästa LED-växtbelysningen och styrsystemet GrowWise för förbättrade resultat. Vår LED-växtbelysning kan användas i växthus med vanliga odlingsbänkar, high-wire-installationer, hydroponiska system, osv.

LED-växtlampor för vertikalt jordbruk

LED-växtbelysning för vertikalt jordbruk

Pionjärer inom vertikalt jordbruk använder Philips innovativa LED-växtbelysning för att odla en rad grödor i klimatkontrollerade inomhuslokaler utan solljus. Dessa anläggningar är perfekta för att föröka ungplantor, odla bladgrönsaker, örter och frukter samt för att snabbt utveckla nya frösorter. Philips erbjuder en rad professionella LED-växtlampor och styrsystemet GrowWise för att hjälpa odlare att uppnå högre avkastning på mindre yta och styra grödornas unika egenskaper, som förbättrad smak, högre näringsvärde och längre hållbarhet.

Produkter

Väx med proffsen (läs artiklarna på engelska)

Nattarbete i växthuset för Signify

Ta reda på varför kvällstid är den bästa tiden för att få exakta mätningar av LED-belysningen i ett växthus.

Hur påverkar ljus växter och människor på olika sätt?

Växter och människor reagerar olika på ljus. Människor behöver bara relativt lite ljus för att kunna se, jämfört med växter som behöver ljus som tillväxtmotor.

Myter kring ”vitt ljus”

Tränger grönt ljus djupare in i växtmassan? En intervju med vår växtspecialist.

Utnyttja beprövade resultat från Philips ljusrecept

Philips ljusrecept omfattar alla aspekter av belysningen som styr växternas tillväxt. De är resultatet av hundratals tester och projekt mellan Philips Horticulture Lighting, odlare och forskare för att undersöka hur spektrumet för LED-växtbelysning påverkar olika grödor och växters tillväxtfaser. I dag erbjuder vi ett brett urval av ljusrecept för LED-växtbelysning, baserade på beprövade resultat för specifika sorter, tillväxtfaser och odlingssystem.

Vad är ett ljusrecept?

Utforska våra segment för växtbelysning

Blomsterodling

Snittblommor, krukväxter, rabattblommor och perenner

Rätt ljusrecept ger större blommor, mer lyckad förökning och högre produktionstal, samtidigt som odlingscyklerna blir kortare. LED-växtbelysning ger dig full kontroll över växterna och inomhusklimatet under alla tillväxtfaser.

Vertikalt jordbruk

Odla bladgrönsaker, örter och frukter utan dagsljus

Producera lönsamma grödor i inomhusanläggningar. LED-belysning gör drömmen möjlig. De ger optimala tillväxtmöjligheter så att du kan odla friskare grödor som är fria från bekämpningsmedel, föröka unga plantor och maximera avkastningen från ett eller flera lager inomhus.

Kontakta oss

Kontakta certifierade partner

Philips-produkterna säljs via ett globalt nätverk av certifierade partner. Hitta en partner i din region om du vill ha mer information om Philips LED-växtbelysning.

Kontakta Philips

Vilken är den bästa LED-växtbelysningen för dina behov? Vi finns här för att hjälpa dig. Använd vårt formulär för att skicka din begäran.

Är du intresserad?

Läs mer om LED-belysning för växthus genom att läsa våra senaste artiklar och fallstudier.

Philips LED-belysning för växtodling

Få verksamheten att växa Philips LED-växtbelysning

Naturligt ljus räcker ofta inte till för att ge grödor det de behöver för att växa och blomstra. Med Philips LED-växtbelysning för yrkesmässig användning kan du styra många aspekter av grödans tillväxt för att få bättre resultat. Oavsett om du producerar grönsaker, frukter eller blommor och de odlas i ett växthus, ett vertikalt jordbruk eller annan inomhusanläggning har vi ett urval av den bästa LED-växtbelysningen för just din gröda. Vår beprövade LED-belysning för växtodling kan hjälpa dig att öka grödans avkastning, kvalitet och enhetlighet.

Grönsaker och frukt

Välj den snabba vägen mot bättre tillväxt med LED-växtbelysning. Finjusterade belysningsrecept förbättrar kvalitet, enhetlighet och skörd för grönsaker och frukt, även under vintermånaderna. LED-ljuskällor kompletterar det naturliga ljuset och tillför spektrum och intensitet utan att ge extra värme

Blomsterodling

Dina kunder värdesätter kvaliteten på dina snittblommor och krukväxter. Se till att köparna kommer tillbaka genom att erbjuda växter som är genomgående friska med ett enhetligt utseende. Med rätt ljusrecept har du fullständig kontroll över tillväxt och reproduktion hos växterna. 

Vertikalt jordbruk

Vertikalt jordbruk är perfekt för att föröka unga växter, odla kompletta grödor och få friskare grödor som är fria från bekämpningsmedel. Det maximerar produktionen med hjälp av banbrytande belysning för vertikalt jordbruk som lyser upp flera lager av grödor, vilket ger en större avkastning på en mindre yta.