StoreRefresh – Förvandla butiken med cirkulär belysning

Fräscha upp din butik med minimal kostnad

Fräscha upp din butik med minimal kostnad

En anledning till att kunder föredrar att handla i fysiska butiker är att de vill kunna ta och känna på varorna. När det gäller milleniegenerationen väljer 82 % av dem att besöka butikerna så länge butiken är interaktiv och aktuell. Det är viktigt att regelbundet fräscha upp delar av din butik för att den ska förbli toppmodern. Det kan uppnås med meningsfulla och skonsamma förändringar – med ett fokus på att minimera störningar och hålla nere kostnader.

I stället för en totalrenovering vart 7–10 år har vi utvecklat en cirkulär infrastruktur som är tillräckligt flexibel för att möjliggöra olika konfigurationer och inställningar i en butik. Med Philips cirkulärbelysning kan du snabbt fräscha upp din butik och enkelt skapa olika butiksupplevelser med hjälp av våra Circular Economy Ready-armaturer.

Fördelarna inkluderar flexibilitet och hållbarhet

Fördelarna inkluderar flexibilitet och hållbarhet
Uppdaterad

Se till att din butik är i linje med ditt varumärkeslöfte, din marknadsföringsstrategi och trender. Skapa engagerande, inspirerande och flexibla områden som enkelt kan uppdateras för en mängd olika aktiviteter, till exempel säsongsbetonade evenemang eller erbjudanden.

Förbli attraktiv

Se till att din butik är intressant för både befintliga och nya kunder genom att regelbundet uppdatera delar av butikskonceptetet. Du behöver inte förlita dig på belysningsprojektets livscykel för att bestämma när förändringar ska genomföras.

Minska kostnaderna

Gör mindre stegvisa förändringar av konceptet och anpassa belysningen med hjälp av vår cirkulära infrastruktur. Genom att uppgradera och återanvända delar av belysningslösningen kan du göra de mest effektiva förändringarna samtidigt som du minimerar kostnader och störningar i butiken.

Optimera dina resurser

Vi ger butiker flexibiliteten att snabbt kunna anpassa belysningen efter butikskonceptetets förändringar och samtidigt optimera belysningsinstallationens fulla livslängd.

Maximera resurseffektiviteten med cirkulär belysning

Maximera resurseffektiviteten med cirkulär belysning

Vi förstår att du vill maximera din butiks hållbarhet genom att skapa flexibla butiksutrymmen som bidrar till snabba och enkla uppdateringar till en minimal kostnad. Vi har utvecklat en mängd olika Circular Economy Ready-armaturer för att stödja ditt företags hållbarhetsmål. Våra Circular Economy Ready-armaturer är certifierade med en miljövarudeklaration (EPD). Det här dokumentet ger en heltäckande beskrivning av miljöprestandan för Circular Economy Ready-armaturer och utvärderingarna har verifierats av en opartisk hållbarhetsrådgivare.

Service tag: gör LED-underhållet enklare och snabbare

Eftersom LED-armaturer kräver olika processer är underhåll något vi alltid tänker på när vi utformar nya produkter. Service tag är ett QR-baserat identifieringssystem som gör varje armatur unikt identifierbar och ger information om underhåll, installation och reservdelar. Genom att skanna in QR-koderna på alla nyare armaturer, stolpar och förpackningar får du enkel åtkomst till information om produktkonfiguration, vilket gör att du sparar värdefull tid och kan förebygga eventuella fel.

Läs mer om våra miljövarudeklarationer (EPD)

Upptäck våra belysningssystem

GreenWarehouse

Interact Retail

Butiksbelysning finns överallt. Men tänk om den kunde ge mer effektiv drift, förhöja butiksupplevelsen och generera data för ingående försäljningsanalyser. Tack vare Interact Retail med ansluten LED-belysning kan du göra detta, och mer. Skapa fantastiska och flexibla butiksutrymmen, aktivera specifika köpbeteenden genom zonplanering och ljusnivåer, samt leverera platsbaserade erbjudanden till kunder via butiksappen. Det är vad vi kallar för smarta butiker.

Projekt

Schiphol flygplats

Schiphol flygplats väljer cirkulär belysning.

Vill du ta reda på mer?

Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.