Enkel installation. Enastående ljus.

Med Philips CoreLine LED-armaturer behöver riktiga proffs aldrig säga nej till att spara tid och pengar. Philips CoreLine erbjuder ett brett sortiment av LED-belysningslösningar som håller installationstiden till ett minimum och samtidigt sparar maximalt med energi.

CoreLine Allt-i-ett-armaturer gör installationen ännu mer bekväm. De integrerar upp till 3 färgtemperaturer och 3 ljusstyrkor i en och samma armatur för oöverträffad flexibilitet på plats med bara ett knapptryck. Detta gör Philips CoreLine-armaturer till det perfekta lösningen för varje projekt, från underhåll till nya installationer.

Innovativ

De flesta CoreLine-armaturerna är Interact Ready vilket gör att de fungerar sömlöst med smarta belysningssystem så som Interact Pro.

Enkelt att installera

Den effektiva designen av CoreLines armaturer möjliggör ersättning av befintlig belysning utan behov av dyra omkopplingar eller nya konfigurationer i taket.

Hög kvalitet

Grunden för CoreLines högkvalitativa belysning är LED-teknologi. Enastående livslängd på upp till 100 000 timmar gör att du kan möta varje krav och ge den bästa belysningslösningen.

Easy installation - designed for your needs

Enkel installation, designad för dina behov

Installationer har aldrig varit lättare än med Philips CoreLine-armaturer. Våra innovationer, som snabbanslutning och elkoppling utan behov av verktyg, möjliggör snabba och enkla installationsprocesser som sparar tid på jobbet.

Säg hejdå till komplicerade installationer och se framemot en upplevelse utan ansträngning, med Philips CoreLine-armaturer.

CoreLine Allt-i-ett

Allt du behöver för maximalt flexibel installation

Med CoreLine Allt-i-ett får du upp till 9 koder i en enda armatur. Tillsammans med den lätta användningen som du förväntar dig från Philips CoreLine gör det installationen mer bekväm än någonsin.

Allt-i-ett

Håll utkik efter den nya ikonen för Allt-i-ett i din nästa order om du letar efter största flexibilitet.

Multi Lumen

Med justerbara ljusstyrkor kommer du alltid kunna leverera den bästa belysningen för varje krav.

Multi FärgTemp

Från mysigt till uppiggande: skapa och justera enkelt ljusets färgtemperatur för att passa varje applikation.

Lätt att byta

Byt smidigt mellan olika ljusinställningar under installationen via en integrerad dip-switch.

Fördelar

  • Inga fler tuffa beslut. Minskad risk för att välja fel armatur. Ändra bara inställningen på plats för att passa kraven.
  • Lätt att installera. Njut av samma snabba och enkla installation som du förväntar dig från CoreLine-sortimentet.
  • Perfekt för underhåll. Välj rätt inställning på plats medan du byter armatur eller justera enligt kundens preferens efter installationen.
  • Philips pålitliga kvalitet. Allt-i-ett-armaturer uppfyller vår högsta standard för att ge dig sinnesro, och nöjda kunder.

CoreLine Allt-i-ett

Alla CoreLine-armaturer

Sortiment i den här serien

overview content image connected lighting

Ditt första val för enkel smart belysning

Smart belysning innebär att LED-ljuskällor med integrerade sensorer är anslutna till applikationsmjukvara, och öppnar upp en helt ny värld av möjligheter.

Oavsett din kunds belysningsbehov erbjuder Philips ett brett sortiment av Interact Ready armaturer och ljuskällor som är skapade för maximal anpassad prestanda och design. Alla komponenter, inkluderande trådlösa sensorer och väggbrytare samarbetar effektivt, är uppgraderbara och gjorda för att ge kunder den belysning, komfort och bekvämlighet deras företag förtjänar.

Vill du se vad andra skapat med Philips CoreLine?

Hitta en distributör

Hitta din närmsta distributör eller partner.

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Relaterade produkter

Installatörshubb

All den relevanta informationen för installatörer om de energibesparande CoreLine LED-armaturerna, direktersättande LED-ljuskällor och –lysrör och konventionell belysning.

Ledinaire-armaturer

Räkna med pålitliga lösningar som håller vad de lovar. Med Philips-testade komponenter får du pålitlig prestanda och de resultat du väntar dig.

LED-ljuskällor

Det breda sortimentet av Philips LED-ljuskällor bidrar till att leverera högkvalitativt ljus vid ersättning av dina konventionella lampor och halogen-spots.