DigiStreet

Leder innovationer inom vägbelysning

Gatu- och vägbelysning blir digital

Mot bakgrund av den snabba urbaniseringen och den långtgående sociala och tekniska förändringen står städers myndigheter inför en komplex utmaning – att skapa en säker, attraktiv och hållbar stadsmiljö i en tid med stora budget- och resursbegränsningar. En av konsekvenserna av detta är att kommunerna behöver få ut maximalt värde från belysningsinfrastrukturen. Funktioner som tidigare var trevliga att ha, blir snabbt något man måste ha.

När utomhusbelysning blir digital kombineras LED-ljuskällor, armaturer, belysningsstyrningar, sensorer och programvara i integrerade, intelligenta lösningar som anpassas till skiftningarna i stadens aktivitet. Genom att nyttja den digitala potentialen hos LED-armatursystem kan städer inte bara spara på energi- och underhållskostnader, utan även uppnå den bredare ambitionen att skapa en pulserande, livskraftig stadsmiljö för alla sina invånare.

Klicka på bilden för att se grafik i full storlek

Möt DigiStreet

DigiStreet är den första familjen för väg- och gatubelysning som gör att du kan spara energi och resurser, optimera underhållseffektiviteten och göra dig redo för den digitala tidsåldern. Den här armaturserien är utformad exklusivt för vägar och gator och är det perfekta valet när städer ska byta till långvarig, effektiv LED-belysning. DigiStreet-armaturer finns i en mängd olika former och optik och kan användas för många olika användningsområden, vilket gör dem till det perfekta valet för offentlig belysning.

Varför är DigiStreet det optimala valet

Komplett väg- och gatuutbud, med hög prestanda och LEDGINE-optimerad optik

Systemfärdigt, utformat för smarta städer

Systemfärdiga arkitekturer

Den digitala revolutionen och Internet of Things erbjuder spännande möjligheter för städer att dra nytta av framtida innovationer inom uppkoppling. Men framsteg inom teknik sker så snabbt så det kan vara svårt att avgöra när man ska gå med. Den systemfärdiga arkitekturen ger dig en framtidssäker grund som du kan bygga vidare på när din stad är redo att välja nya tekniska framsteg. Den är utformad för att fungera med framtidssäkra driftdon och sensorer som är branschledande och som har potential att öka energieffektiviteten och samla in olika typer av data. Så att du kan migrera till en dynamisk värld med sensorrik belysning – närhelst du är redo.

digistreet

Välj DigiStreet

DigiStreet är den första armaturserien som är systemfärdig. Varje armatur kan komma med ett universaluttag upptill och nedtill, så allt du behöver göra är att klicka på styrenheter eller sensorer för att aktivera nya användningsområden. Det innebär att du kan installera dina armaturer i dag och montera styrenheter och sensorer vid ett senare tillfälle – utan krångel

Philips systemfärdiga armaturer använder de allra senaste arkitekturerna och komponenterna. Eftersom de är SR-certifierade är de kompatibla med alla komponenter som lanseras i SR-programmet. De har även branschstandardiserade uttag (Zhaga SR-uttag och ANSI 7-stifts NEMA-uttag). Det säkerställer att du alltid är redo för de senaste nyheterna som gör att du kan få ut mer av belysningsinfrastrukturen. 

digistreet

Du kan ansluta redan i dag!

Systemfärdiga armaturer kan byggas för framtiden, men du kan redan dra nytta av ett heltäckande belysningshanteringssystem som CityTouch i dag. CityTouch är ett heltäckande hanteringssystem för gatubelysning som kan övervaka, mäta och hantera anslutna armaturer som DigiStreet med hjälp av webbaserade användningsområden. Det gör det enkelt att analysera, planera och underhålla belysningsinfrastrukturen med omfattande datavisualisering och intuitiva hanteringsverktyg som kan visas på distans.

Kontakta oss

Kontakta oss

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra stadsbelysningssystem