Verktyg och dokumentation

Support för dina belysningsprojekt

Philips har en mängd olika verktyg som kan vara till nytta för alla dina belysningsprojekt. Oavsett om det gäller enskild husbelysning till industribelysning i stor skala och allt däremellan har vi ett verktyg som uppfyller dina behov.

Med hjälp av programvara för belysningssimulering, som våra plugin-program för design i DIALux, Relux och Autodesk 3ds MAX, kan du utforma exakt rätt belysning. Du kan även välja bland våra mobilappar som har utformats för att tillhandahålla all den information du behöver när du är på språng. I vår produktkatalog online finns dessutom information om hela Philips-sortimentet, så att du alltid kan vara säker på att hitta en produkt som uppfyller dina behov.

Program för belysningssimulering

Plugin-program för DIALux, Relux och 3ds Max

Hämta de senaste plugin-programmen för design i DIALux, Relux och 3ds Max här, så blir det mycket lättare för dig att hitta rätt armatur till ditt belysningsprojekt.

Revit-bibliotek

Vi på Philips strävar efter att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. De Revit-filer vi erbjuder är utvecklade för att vara flexibla. Vi har gjort våra modeller skalbara och lagt till de egenskaper som krävs för att anpassa modellen efter just dina behov.

3D-bibliotek för utomhusarmaturer

Ladda ner de senaste 3D dwg-filerna från vår portfölj med utomhusarmaturer här. Du kan enkelt ladda upp dessa filer i ditt 3D-program för att skapa visualiseringar av stadslandskap för ditt utomhusprojekt.

Verktyg

Våra mobilappar

HUE – konsumentbelysning
Service tag-appen

Mini300 LED datorapp

En rörelsedetektor i kombination med en dagsljussensor ger ytterligare energibesparingar. Vår Mini300 LED datorapp ger användarna kontroll på ett sätt som helt enkelt inte är möjligt med andra armaturer.

HUE – konsumentbelysning
Service tag-appen

Service tag

LEDifiering av belysning för utomhusbruk är en växande trend tack vare den höga nivån på ljuskvaliteten och den enastående energieffektiviteten i LED-belysning. Men underhållet av LED-armaturer är mer komplext än konventionell belysning. Det kräver olika kompetenser och processer. Däremot ökar trycket på snabb felsökning och reparation av säkerhets- och effektivitetsskäl.

För att kunna identifiera alla enskilda produkter är service tag ett unikt QR-baserat identifieringssystem som finns i alla Philips nästa generation med armaturer, stolpar och lådorna de levereras i. 

Hämta Philips Service tag-appen i dag och börja dra nytta av exakt information och service!

Inspirerad?

Kontakta oss

Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.

Återförsäljare

Ta reda på var du kan köpa våra produkter från en närliggande återförsäljare eller partner.