Lighting Academy har flyttat till Signify

Bild för Lighting Academy

Nu finns det utbildningsresurser hos Signify

Lighting Academy har ett omfattande utbud av pedagogiska resurser för att du ska kunna få bättre kunskaper om belysning. Vi bygger broar mellan de senaste belysningsinnovationerna och verkliga lösningar som proffsen behöver, och utbildning är en viktig del av detta. Vi erbjuder allt från webbseminarier varje månad till belysningsevenemang, med utbildningsmaterial som kommer från världsledande belysningsexperter och proffs. Det har aldrig varit lättare att styra sin egen utbildning. Gå mot en ljusare framtid!

Mer om Signify Lighting Academy

Utforska vad Signify Lighting Academy kan erbjuda för att ge dig bättre kunskaper om belysningsbranschen. 

Webbseminarier om belysning

Varje månad erbjuder vi en möjlighet för alla intresserade att delta i våra webbseminarier och lära sig mer om innovationer inom belysningsbranschen, till exempel UV-C-desinfektion och 3D-utskrifter.

Science of Lighting

Science of Lighting är spännande läsning för alla som på något sätt arbetar med belysning. Den ger grundläggande kunskaper om ljus och belysning, dess egenskaper och beteende.

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du vill få löpande information om kommande webbseminarier, evenemang, nya utbildningsresurser med mera.

Alla nya uppdateringar om våra kommande evenemang, tävlingar och månatliga webbseminarier finns på våra sociala medier.