Den första intelligenta plug-and-play-armaturen för vägar

Den första intelligenta armaturen som utformats för smidig anslutning

Den nyklassiska utformningen hos den nya Iridium Gen3-serien ger smidig integrering av armaturen i bostadsområden och på större vägar. Den nya Iridium-Gen3 är inspirerad av den runda formen hos Iridium och ger det bästa av den nya LED-tekniken samtidigt som den återspeglar klassisk design.

Titta på filmen om Iridium gen3

Iridium Gen3 är den första intelligenta armaturen som har utformats för smidig anslutning. Inget krångel med driftsättningen – installera bara armaturen och fjärrstyr den direkt via plattformen CityTouch för belysningshantering. Enkel fjärrstyrd belysningshantering!

Iridium gen3-armatur redo för CityTouch

Iridium Gen3 är en intelligent armatur som ingår i IntelligentCity-systemet. Den kan anslutas till CityTouch smidigt via integrering av alla smarta funktioner i armaturen utan någon ytterligare maskinvara behövs. Kommunikationen går direkt via det offentliga mobilnätet. En positiv bieffekt är att det inte krävs något eget underhållsarbete. Dessutom ingår hela anslutningshanteringen i vår tjänst, så att du som kund slipper alla problem. När en ljuspunkt har anslutits till strömkällan visas den automatiskt på CityTouch-kartan på rätt plats med alla belysningstillgångar som har importerats till systemet och är redo att fjärrstyras med CityTouch LightWave.

Installation med sidomontage

Installation med sidomontage

Stolptoppsmontage med CityTouch LightWave

Stolptoppsmontage med CityTouch LightWave

Enkel installation i tre steg tack vare innovativ stolparm

Enkel installation i tre steg tack vare innovativ stolparm

Nedladdningar

Hur kan jag hjälpa dig?

Kontakta oss

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem