Stå still eller gå vidare?

Belysning för en ljusare arbetsplats

Människor. Ditt företag är beroende av dem. Belysningen kan inspirera dem att göra mer och må bättre på jobbet.

Ansluten belysning innebär att LED-lampor med integrerade sensorer ansluts till programvaran så att du får en mängd nya möjligheter. Den är redan populär hos stora företag, men nu finns den även för små och medelstora företag med upp till 200 ljuspunkter.

Det nya Interact Pro-systemet är en kostnadseffektiv och trådlös lösning för varje steg på SMF-kundernas smarta belysningsresa. Det finns tre nivåer som alla ger den bästa lösningen för kundens aktuella behov. Dessutom är det helt skalbart så att det är lätt att uppgradera när affärsbehoven förändras, från smart belysning till supersmart belysning.

Philips 2018 Interact-installatör, slutanvändare, kontor

Uppkopplad belysning börjar med Interact Pro

Interact Pro-systemet är lätt att installera och det behövs inga separata antenner, radioboxar eller signalkablar. Upplev snabb konfigurering med den intuitiva Interact Pro-appen och ta chansen att bli din kunds betrodda rådgivare med hjälp av effektiva tjänster efter installationen, som är möjliga tack vare ovärderliga data från Interact Pro-kontrollpanelen.

Vad du än behöver: det är Interact Ready

Riktiga proffs letar inte – de finner

Olika belysningsprojekt kräver olika belysningslösningar och prisnivåer. Philips produktväljarverktyg och TCO-verktyget hjälper dig att hitta den LED-belysning som passar dina kunders planer och budget. Ta en titt!

Tappat tråden eller trådlöst?

Klara, färdiga, installerat. Så lätt är det med vår anslutna lösning.

Otroligt långsamt eller helt otroligt?

Direkt och problemfritt byte av konventionell belysning – utan kompatibilitetsproblem.

Ingenstans eller överallt?

Vi erbjuder Interact Ready lampor och armaturer för olika användningsområden. Det fungerar var du än arbetar.

På efterkälken eller en föregångare?

Alla Interact Ready-armaturer fungerar smidigt med Interact Pro-kontrollpanelen och appen.

Bli belysningsexpert

Signify Lighting Academy är en utbildningsplattform som erbjuder alla relevanta utbildningsresurser tillsammans med utvärderingstester (certifikat). Ta en titt på våra senaste utbildningar som kan hjälpa dig att bli certifierad installatör inom smart belysning.

Kommersiell utbildning

Den här vägen fokuserar på funktioner och fördelar med fristående och gateway-anslutna versioner. Om du vill utforska IoT-aspekten (sakernas internet) kontaktar du din Signify-representant för att få åtkomst till den här versionen av den fokuserade utbildningen.

Teknisk utbildning

I den här utbildningen får du veta mer om hur du kommer igång med appen och hur du kan driftsätta olika funktioner på grundnivå och avancerad nivå.

Hitta en återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare eller partner.

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Är du redo?

Verkliga proffs stärker sin verksamhet med ansluten Philips-belysning som är kompatibel med Interact Pro dashboard och appen