Lys upp planen

Produktfördelar

Ge din anläggning konkurrenskraft

I takt med befolkningsökningen i städer och en mer stillasittande livsstil ökar blir sportanläggningar allt viktigare i alla städer. En bättre upplevelse för både idrottaren och åskådaren kan föra samman samhällen och uppmuntra människor att bli mer aktiva. Våra energieffektiva LED-belysningar och fjärrstyrningssystem sänker energikostnaderna, förbättrar miljön för idrottsutövare och minimerar spilljuset för befolkningen i området. Dessutom kan din utomhus anläggning vara IoT-aktiverad med anslutna armaturer som hjälper dig att utnyttja fördelarna med smart teknologi med hjälp av PerfectPlay, och för inomhus med PerfectPlay, Dynalite, eller Interact Pro.

Optimera driften

Styr belysningen enkelt och ge ljus när och där det behövs. Antingen genom att använda:

  • PerfectPlay-systemappen som gör det möjligt att ställa in en schemaläggning eller använd vår Open API för att ansluta ett bokningssystem till PerfectPlay-systemet.
  • Dynalite appen
  • Interact Pro appen

Förbättra upplevelsen

Öka komforten och välbefinnandetmed klar och enhetlig LED-belysning

Förbättra sikten, säkerheten och komforten för idrottare och åskådare

Skapa en unik miljö som kompletterar olika aktiviteter med flexibel belysning

Förbättra hållbarheten

Minska energiförbrukningen och koldioxidavtrycket med energieffektiv LED-belysning, schemaläggning och styrsystem.

Begränsa spilljus med avancerad LED-strålkastarprestanda med nollutningsoptik och fullständig spilljusstyrning med hjälp av bländskydd

Utforska möjligheterna

LED-strålkastare för utomhusidrott

Discover the latest high-efficiency LED sports lighting systems offered by Philips - flood lights for outdoor recreational sports facilities.

LED-strålkastare för inomhusbruk – Idrott

Discover Philips' lighting solutions for all types of indoor sports facilities - PerfectPlay wireless control system with integrated LED floodlights.

Styrning av belysning för sportanläggningar

Upptäck ansluten belysning

Programvaran PerfectPlay för sportanläggningar kan användas med våra anslutna armaturer, vilket gör den enkel att hantera och övervaka och att använda för att styra den anslutna belysningen i alla sport- och träningsanläggningar.

Med hjälp av den användarvänliga kontrollpanelen kan du förprogrammera rätt belysningsinställningar och göra omedelbara justeringar.

PerfectPlay-systemappen som gör det möjligt att ställa in en schemaläggning eller använd vår API för att ansluta ett bokningssystem till PerfectPlay-systemet

Du får även tillgång till värdefulla data som gör det möjligt att identifiera möjligheter att optimera anläggningens belysningsscheman och drift.

Belysningstjänster

Belysningstjänster hanteras av Signify. Vi tar hand om belysningen så att du kan ägna dig åt verksamheten. Hitta mer information om dessa tjänster på vår företagswebbplats.

Life cycle services

Ditt företag förtjänar hållbar belysning. Vår support hjälper dig att se till att belysningssystemet fungerar längre.

Managed services

Vi skapar belysningslösningar som skräddarsys efter dina affärsbehov, i enlighet med en tydlig uppsättning huvudprestandaindikatorer.

Andra tjänster

Vi erbjuder skräddarsydd support från början och strävar efter att kombinera din ambition med vår kunskap, vilket ger den bästa lösningen.

Projekt

Wodny Water Park

För Wodny Water Park i Polen är besökarnas komfort och säkerhet av högsta prioritet, speciellt under coronavirus-pandemin.

Veenendaals simbassänger

Se hur installation av Philips LED-belysning vid Veenendaals klorerade simbassänger minskade störningar och förbättrade säkerheten.

Bourne Hill Stables och UV-C-desinfektion

Lär dig mer om hur Philips UV-C-ljuskällor hjälper till att se till att stjärnorna inom ridsporten är säkrare och friskare vid Bourne Hill Stables.

Vill du ta reda på mer?

Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.

Läs mer om våra produkter