Lys upp planen

Ge din anläggning konkurrenskraft

Med växande urbanisering och stillasittande liv i städerna blir motionsanläggningar allt viktigare i städer överallt. Genom att förbättra upplevelsen för både idrottare och åskådare kan man skapa större samhörighet i samhället och uppmuntra människor att vara mer aktiva. Vår energieffektiva LED-belysning och vårt fjärrhanteringssystem sänker energikostnaderna och förbättrar träningsmiljön samt minimerar ljusföroreningarna för omgivningen. Dessutom kan anläggningen IoT-aktiveras med anslutna armaturer som hjälper dig att utnyttja kraften i smart teknologi med hjälp av Interact Sports.

Optimera driften

Styr belysningen enkelt och ge ljus när och där det behövs

Effektivisera underhållet med övervakning som visar driftstopp i anläggningen

Minska energiförbrukningen med energieffektiv LED-belysning, schemaläggning och styrsystem

Förbättra upplevelsen

Öka komforten och välbefinnandet med klar och enhetlig LED-belysning

Förbättra sikten, säkerheten och komforten för idrottare och åskådare

Skapa en unik miljö som kompletterar olika aktiviteter med flexibel belysning 

Förbättra hållbarheten

Minska koldioxidavtrycket för att stödja miljöinitiativ

Öka möjligheterna att idrotta med ljus, energieffektiv LED-belysning

Begränsa spilljus med avancerad LED-strålkastarprestanda med nollutningsoptik och fullständig spilljusstyrning med hjälp av bländskydd

Utforska möjligheterna

Belysningssystem med hög prestanda för utomhusidrotter

Belysningssystem med hög prestanda för inomhusidrotter

Styrning av Interact-belysning för sportanläggningar

Upptäck ansluten belysning

Programvaran Interact Sports för motionsidrott kan användas med våra anslutna armaturer, vilket gör det enkelt att hantera, övervaka och styra ansluten belysning i alla sport- och träningsanläggningar. 

Med hjälp av den intuitiva kontrollpanelen kan ni förprogrammera rätt ljusförhållanden och göra justeringar i realtid.

Ni får även tillgång till värdefulla data som gör det möjligt att identifiera möjligheter för att optimera anläggningens belysningsscheman och drift.

Belysningstjänster

Belysningstjänster hanteras av Signify. Vi tar hand om din belysning så att du kan ta hand om ditt företag. Hitta mer information om dessa tjänster på vår företagswebbplats.

Professionella tjänster

Vi erbjuder skräddarsydd support från början och strävar efter att kombinera din ambition med vår kunskap, vilket ger den bästa lösningen för dig samtidigt som du skapar mervärde för ditt företag.

Tjänster under livscykeln

Ditt företag förtjänar hållbar belysning. Vår support hjälper dig att se till att belysningssystemet fungerar längre, med allt från att stoppa problem innan de inträffar till snabb fjärrsupport.

Styrtjänster

Vi skapar belysningslösningar som skräddarsys efter dina affärsbehov, i enlighet med en tydlig uppsättning huvudprestandaindikatorer.

UVC-desinfektionstjänster

UV-C-ljus är ett känt desinfektionsmedel för luft, vatten och ytor. För att hjälpa till att säkerställa effektivitet och korrekt användning erbjuder vi UV-C-tjänster för projektdesign, planering, installation, drift och underhåll.

Projekt

Wodny Water Park

För Wodny Water Park i Polen är besökarnas komfort och säkerhet av högsta prioritet, speciellt under coronavirus-pandemin.

Veenendaals simbassänger

Se hur installation av Philips LED-belysning vid Veenendaals klorerade simbassänger minskade störningar och förbättrade säkerheten.

Bourne Hill Stables och UV-C-desinfektion

Lär dig mer om hur Philips UV-C-ljuskällor hjälper till att se till att stjärnorna inom ridsporten är säkrare och friskare vid Bourne Hill Stables.

Produktfördelar

Vill du ta reda på mer?

Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.

Läs mer om våra produkter