LED-lampor & ljuskällor för professionellt bruk

Riktiga belysningsproffs väljer Philips LED-ljuskällor för att skapa den perfekta atmosfären för alla tillfällen

LED-lysrör

LED-lysrör

Läs mer om Philips LED-lysrör, vårt utbud, och alla fördelar

LED Spotlights

LED-spotlights

Se vårt breda utbud av Philips LED-spotlights

Truefore

TrueForce

Läs mer om hur TrueForce LED ersätter urladdningslampor

Vi på Philips lighting rekommenderar verkligen att byta till LED-belysning om du inte redan har gjort det. Det finns en stor skara fördelar som du kan åtnjuta om du väljer att byta till LED idag, bland annat:

  • Sänkta energikostnader och generella kostnader då LED både förbrukar upp till 60% mindre energi än konventionella belysningslösningar samt att LED-lamporna har längre brinntid.
  • Minst lika bra, men oftast betydligt bättre ljuskvalité.
  • Problemfritt byte - LED-lampor finns i alla de olika storlekar och former du kan efterfråga, och passar med dina befintliga armaturer.

Fördelarna är som visat ovan många, och det finns väldigt få argument emot att byta till LED, när äldre teknologier blir sämre och sämre i jämförelse.

Philips lighting erbjuder också en lång rad av dekorativa LED-ljuskällor. Med denna produktserie är det lätt att skapa den rätta atmosfären, oavsett rum och stil. Philips lighting erbjuer ett brett sortiment av LED-ljuskällor som kombinerar en modern look med smart funktionalitet. Funktioner som Philips ExpertColor ser till att du får en exceptionell ljuskvalité och hög färgkonsistens, och förbättrar atmosfären oavsett interiör. Ljuskällor med funktionen Philips DimTone ser till att du får en mjuk och varm belysning, som skapar en inbjudande och mysig atmosfär.

Ljuskvalité

Perfekt CRI, fantastisk färgkonsistens från lampa till lampa, inget flimmer, och smidig dimining säkerställer en exceptionell och komfortabel ljusbild i alla miljöer. 

Brett sortiment

Från hotell och restauranger till detaljhandel och kontorsbelysning - den breda variationen av Philips lightings sortiment av LED-ljuskällor och smarta lösningar med LED-teknologi erbjuder belysning för varje stil och behov.

Modern design

Philips LED-ljuskällor kommer i alla former och storlekar, och i olika stilar för att passa varje smak. VI erbjuder ett sortiment som består av alla designtyper av klassiska LED-lampor och LED-lysrör men dessutom ett brett sortiment av  dekorativa design LED-lampor som numera har blivit så populära.

Skapa den perfekta atmosfären för alla situationer och rum med LED-lampor och smarta lösningar från Philips lighting.

Konventionella LED-ljuskällor

Dekorativa LED-ljuskällor

Projekt och verktyg

Projekt och verktyg

Transformator- och dimmerkompatibilitet

Våra LED-spottar och lampor kan användas direkt i befintliga armaturer.

De fungerar med det största utbudet av befintliga transformatorer och dimrar. Transformator- och dimmerlistorna uppdateras regelbundet.

Projekt och verktyg

ErP i rampljuset

Ekodesign omfattar ett antal EU-direktiv som syftar till att stimulera användning av energieffektiva lösningar (ErP = energirelaterade produkter). En konsekvens av detta är att ineffektiva produkter gradvis har förbjudits. Samtidigt höjs prestandakraven för de mer energieffektiva alternativen.

ExpertColor

Våra MASTER LED-spottar med ExpertColor teknologin är designade för att skapa det perfekta ljuset för varje upplevelse och situation. Med “true color realization” kan de skapa en mysig atmosfär eller en kallare och mer energisk sådan - precis efter dina behov. Båda ger ett djupa och intensiva färger och skapar en fantastisk ljusupplevelse.

Relaterade produkter och sidor

Installatör

Installatörsplattformen innehåller allt för dig som är installatör av produkter och system från Philips belysning. Support, manualer och information.

LED-Lysrör - Professionell LED-belysning

Professionella LED-lysrör från Philips belysning. Smarta belysningslösningar med fokus på kvalitet, effektivitet och hållbarhet.