Säg mer med din butik

Locka, engagera och övertyga

Belysningen spelar en viktig roll för att förbättra kundernas upplevelse i en butik. Med rätt belysning kan du förvandla din butik, skapa maximal flexibilitet i layouten, visa upp dina varor, interagera med kunder och omvandla dem till köpare. Du kan även se till att din butik är IoT-aktiverad genom att använda våra anslutna armaturer tillsammans med programvaran Interact Retail och därmed använda kraften i smart teknik.

Förbättra upplevelsen

Designa, skapa, uppdatera och hantera ljussättningar för din butik

Framhäv ditt varumärke med anpassad belysning

Driv verksamheten framåt med belysning som engagerar, omvandlar och behåller kunder

Bygg varumärket

Börja varumärkesberättelsen i butiksfönstret med dynamisk ljussättning

Vägled kunderna till specifika områden eller erbjudanden med dynamisk belysning

Skapa ett utseende och en känsla som är enhetlig med belysning som är anpassad efter ditt varumärke

Optimera driften

Se till att butikerna öppnar i tid med skräddarsydda lösningar för försörjningskedjan

Minska kostnaderna med energieffektiv LED-belysning och styrsystem

Minimera driftstopp med förenklad installation och driftsättning – och global support

Skapa en upplevelse med den bästa ljuskvaliteten

Vi vet att känslor spelar en viktig roll i en köpares beslutsfattande och att rätt känslor skapas av rätt upplevelse. Ljuskvalitet är den viktigaste särskiljande faktorn när det gäller att skapa en upplevelse i butiken som matchar ditt varumärke.

Ljuskvalitet är inte bara ljusets parametrar och egenskaper. Det omfattar även hur olika belysningstillämpningar påverkar kundens upplevelse samt hur utrymmet och kläderna ser ut och känns.

Bra belysning handlar om att skapa erfarenheter. Den syns inte, den känns.

Fördelar med bra ljuskvalitet

Fördelar med bra ljuskvalitet

Framhäv varumärkesupplevelsen

Skapa en atmosfär som förenar din varumärkesidentitet, butikens syfte och kundernas identitet. Philips Fashion Proof Optics (FPO) skapar intensitet och kontrast för att framhäva kläderna, atmosfären och butikens identitet.

Din varor i blickpunkten

Philips Fashion Proof Optics (FPO) gör att dina varor står ut i mängden. Spottar i miniformat och utmärkt bländskydd ger dig 30 % mer intensitet och dubbelt så hög kontrast för ökad synlighet.

Framhäv färgerna

Vi känner alla till talesättet ”att se är att tro”. Philips LED-belysning ger intensiva färger. Framhäv den naturliga texturen och se till att färgerna är naturliga och levande. Imponera på dina kunder med en engagerande upplevelse som skapats av ljus.

Öka intresset för butiken och locka fler kunder

Med smalstrålande ljusfördelning och hög intensitet kan du skapa livfulla och snygga skyltfönster. Även under soliga dagar kommer butiken att se öppen och inbjudande ut.

Utforska möjligheterna

Skapa unika belysningslösningar och framhäv ditt varumärke

Din butik är unik. Nu kan belysningen också vara det.

Produktfördelar

Anpassad belysning

Stora dekorativa pendelarmaturer skräddarsydda efter dina projektbehov

Elegant accentbelysning med inbyggda gångjärn

Upptäck ansluten belysning

Upptäck ansluten belysning

Butiksbelysning. Den finns överallt. Men tänk om den kunde kombineras med effektiv användning, en förbättrad butiksupplevelse och möjligheten att generera data för ingående försäljningsanalys. Det och mer är möjligt med Interact Retail-programvaran och våra anslutna belysningssystem. Skapa inspirerande och flexibla butiksutrymmen, locka fram specifika köpbeteenden med zonplanering och ljusnivåer, och skicka butiksbaserade erbjudanden till kunder via butiksappen. Det kallar vi för smarta butiker.

Belysningstjänster

Belysningstjänster hanteras av Signify. Vi tar hand om din belysning så att du kan ta hand om ditt företag. Hitta mer information om dessa tjänster på vår företagswebbplats.

Professionella tjänster

Vi erbjuder skräddarsydd support från början och strävar efter att kombinera din ambition med vår kunskap, vilket ger den bästa lösningen för dig samtidigt som du skapar mervärde för ditt företag.

Tjänster under livscykeln

Ditt företag förtjänar hållbar belysning. Vår support hjälper dig att se till att belysningssystemet fungerar längre, med allt från att stoppa problem innan de inträffar till snabb fjärrsupport.

Styrtjänster

Vi skapar belysningslösningar som skräddarsys efter dina affärsbehov, i enlighet med en tydlig uppsättning huvudprestandaindikatorer.

UVC-desinfektionstjänster

UV-C-ljus är ett känt desinfektionsmedel för luft, vatten och ytor. För att hjälpa till att säkerställa effektivitet och korrekt användning erbjuder vi UV-C-tjänster för projektdesign, planering, installation, drift och underhåll.

Vill du ta reda på mer?

Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.

Nedladdningar