Belysningstjänster har flyttat till Signify

Belysningstjänster

Belysningstjänster finns nu hos Signify

Dagens belysningsteknik kan göra mycket mer än att bara ge belysning. Signify är ledande inom innovativa skräddarsydda belysningstjänster som ger den ljuskvalitet du behöver till en bråkdel av energikostnaden, samtidigt som den förbättrar driftresultatet.

Tjänsterna hos Signify inkluderar: utvärdering av befintlig belysningsutrustning, skapandet av en ny belysningsplan, problemfritt underhåll, fjärrsupport och garanterad belysningsprestanda. Samarbeta med Signify och gör din belysning till en integrerad del av företagets framgång. Vi tar hand om belysningen så att du kan ta hand om verksamheten.

Signify belysningstjänster

Signify är ledande inom skräddarsydda belysningstjänster som ger den ljuskvalitet ditt företag förtjänar.

Professionella tjänster

Anpassade belysningslösningar

Oavsett om du uppdaterar dina armaturer eller gör om en komplett systemdesign kan vi hjälpa till att förändra belysningen så att den fungerar för både dig och din verksamhet.

Tjänster under livscykeln

Förläng din belysnings livslängd

Belysning är en viktig del av din verksamhet. Det är därför vi erbjuder skräddarsydda underhållsplaner för att se till att belysningssystemet fungerar optimalt över tid.

Styrtjänster

Låt oss ta hand om din belysning

Vi stödjer dig från den ursprungliga designen och installationen till drift och underhåll. Du kan fokusera på det du är bäst på – att ta hand om din verksamhet.

Vill du ta reda på mer?

Kontakta ditt lokala kontaktcenter för frågor och mer information