Lysande idéer för belysning i livsmedelsbutiker

Redo för morgondagens butik

82 % av milleniegenerationen föredrar fortfarande att handla i en fysisk butik om upplevelsen är rolig, interaktiv och aktuell. Även i vår alltmer digitala värld vill kunder fortfarande se, vidröra och till och med lukta på produkter i den verkliga världen. Utmaningen för butiker är att ge kunderna en upplevelse som de inte kan få online. Butikens utseende, inklusive belysning, har en stor inverkan på hur kunder upplever ditt varumärke. Philips LED-belysning håller gångarna väl upplysta och maten ser fräsch ut på samma gång som styrsystem och schemaläggning kan bidra till att minska energikostnaderna och förbättra drifteffektiviteten. Dessutom kan du se till att din byggnad är IoT-aktiverad genom att använda våra anslutna armaturer i kombination med -Interact Retail, som gör att du kan dra nytta av smart teknik.

Förbättra upplevelsen

Gör butiken mer attraktiv så att kunder och medarbetare känner större tillfredställelse

Skapa en positiv shoppingupplevelse med överlägsen ljuskvalitet och ögonkomfort

Förändra utseendet på din butik med våra anpassningsbara armaturer

Bevara färska livsmedel

Använd ljusreceptet Fresh Food LED för färska livsmedel för att bevara fräschören och förbättra presentationen

Förläng hållbarhetstiden och minska matsvinnet med ljusreceptet Fresh Food LED för färska livsmedel

Välj bland vårt breda sortiment av armaturer med de här ljusrecepten

Förbättra hållbarheten

Gör energibesparingar på 40 % med LED och ytterligare 20 % genom att lägga till styrsystem

Framtidssäkra belysningsinfrastrukturen med vår färdiga portfölj med cirkulär belysning

Var trendig och uppnå samtidigt hållbarhetsmålen med våra 3D-printade, anpassningsbara armaturer

Utforska möjligheterna

Förvandla butiken med cirkulär belysning

Snyggare presentation och mindre svinn

Optimal butiksflexibilitet och prestanda

Oöverträffad flexibilitet och ljuskvalitet för morgondagens butik

Klart upplyst butiksfasad

Upptäck ansluten belysning

Butiksbelysning. Den finns överallt. Men tänk om den kunde kombineras med effektiv drift, en förbättrad butiksupplevelse och möjligheten att generera data för ingående försäljningsanalys. Det och mer är möjligt med Interact Retail-programvaran och våra anslutna belysningssystem. Skapa inspirerande och flexibla butiksutrymmen, locka fram specifika köpbeteenden med zonplanering och ljusnivåer, och skicka butiksbaserade erbjudanden till kunder via butiksappen. Det kallar vi för smarta butiker.

Belysningstjänster

Belysningstjänster hanteras av Signify. Vi tar hand om din belysning så att du kan ta hand om ditt företag. Hitta mer information om dessa tjänster på vår företagswebbplats.

Professionella tjänster

Vi erbjuder skräddarsydd support från början och strävar efter att kombinera din ambition med vår kunskap, vilket ger den bästa lösningen för dig samtidigt som du skapar mervärde för ditt företag.

Tjänster under livscykeln

Ditt företag förtjänar hållbar belysning. Vår support hjälper dig att se till att belysningssystemet fungerar längre, med allt från att stoppa problem innan de inträffar till snabb fjärrsupport.

Styrtjänster

Vi skapar belysningslösningar som skräddarsys efter dina affärsbehov, i enlighet med en tydlig uppsättning huvudprestandaindikatorer.

UVC-desinfektionstjänster

UV-C-ljus är ett känt desinfektionsmedel för luft, vatten och ytor. För att hjälpa till att säkerställa effektivitet och korrekt användning erbjuder vi UV-C-tjänster för projektdesign, planering, installation, drift och underhåll.

Produktfördelar

Vill du ta reda på mer?

Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.

Nedladdningar