StyliD Evo

Optimal butiksflexibilitet och prestanda

StyliD Evo – den mest framtidssäkra butiksprojektorn

StyliD Evo har utformats för att maximera avkastningen på investeringen genom att erbjuda enastående flexibilitet och prestanda. Inte nog med att den går att använda i många olika butikssituationer, utan det går även att återanvända den gång på gång när butiken uppdateras.

Philips StyliD Evo – den mest framtidssäkra butiksprojektorn
  • Med PerfectAccent-optik
  • Utbytbara optikalternativ och tillbehör
  • Passar i många olika typer av anläggningar
  • Hållbarhet

Med PerfectAccent-optik

I en tid då näthandeln fortsätter att dominera köpvanorna måste de fysiska butikerna använda alla tänkbara knep för att locka tillbaka kunderna. PerfectAccent ger butikerna en perfekt balans mellan optisk effektivitet, visuell attraktionskraft och optimerad ljusfördelning som passar i alla olika utrymmen och användningsområden i butiken.

PerfectAccent ger butiksinnehavare fem stora fördelar. De kan:

Maximera ljuskvaliteten och förbättra kundernas ögonkomfort

De små 3D-fasetterna i PerfectAccent-reflektorn påverkar ljusets utseende genom att ge mer ögonkomfort. Den har utformats för att ge en stråle med enhetlig färg. Tack vare detta återges objekten jämnare, vilket gör skyltningen i butikerna mer visuellt tilltalande.

Bibehåller prestanda, reflektionsförmåga och materialens hållbarhet under hela livslängden

Vår utvecklingsprocess fokuserar särskilt på kvaliteten hos våra produkter under hela deras livslängd. Därför är vårt mål alltid att välja den bästa optiska sammansättningen, där varje komponent har utformats för att optimera ljusutbytet på lång sikt.

Optimera effektivitet och energiförbrukning

Reflektorerna med metallbasmaterialet ger överlägsen ljusreflektion (upp till 6 % högre beroende på reflektortyp) och maximerar därmed armaturens ljusutbyte.

Välj bland ett urval utbytbara ljusbilder

Det gör att många av våra mest populära belysningsserier kan uppdateras med ett urval av olika ljusbilder – från bredstrålande ljusfördelning till smalstrålande och tillbaka igen.

Säkerställ snabb avkastning på investeringen

Även om den initiala kostnaden för aluminiumreflektorerna är något högre är det lätt att kompensera detta med de energibesparingar man får med belysningsprodukten. Det kan leda till en god avkastning på investeringen.

Utbytbara optikalternativ och tillbehör

Det är även lätt att uppdatera eller optimera butiklayouten. Du behöver bara uppdatera StyliD Evos optik och/eller optiska tillbehör för att passa den nya platsen eller funktionen i butiken. Det innebär att du kan återanvända StyliD Evo för alla uppdateringar av butiken så att miljön alltid känns aktuell, med minimal ansträngning, nedtid och kostnad.

Lås upp främre listbajonett

Ta bort reflektorenheten

Lossa reflektorn från den främre listen

Sätt in optisk enhet

Lås optisk enhet

Passar i många olika typer av anläggningar

StyliD Evo har utformats för den cirkulära ekonomin

Fem viktiga fördelar för våra kunder och vår planet

Grafik om hållbarhet
Ny rektangulär och oval stråle

Ny rektangulär och oval stråle

I syfte att förbättra ljuskvaliteten i butiken ytterligare har StyliD Evos nya ovala ljuskägla utvecklats särskilt för att framhäva diskar med färska livsmedel och kampanjer på ett mer effektivt sätt.

  • Banderoller och logotyper
  • Hyllbelysning
  • Produktskyltning
  • Diskar med färska livsmedel
Fresh Food LED-recept

Fresh Food LED-recept

Kunderna vet av erfarenhet att om maten ser bra ut smakar den även bra. Vi har flera LED-recept som presenterar färska livsmedel på bästa sätt samtidigt som de hjälper till att minimera spill.

Enligt forskning minns människor färgen på färska produkter som mer mättade än de egentligen är. När det gäller att faktiskt välja en produkt går konsumenternas preferenser ännu längre och de vill ha en färg som är ännu mer mättad än vad de minns. Rätt ljusrecept kan optimera presentationen och förbättra försäljningen.

Kontakt

Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.

Läs mer