Maxos fusion – Omdefinierar standarden för skenor

Ett anpassningsbart LED-skensystem som kombinerar kvalitet, prestanda och flexibilitet

Flexibel positionering

Maxos fusion-skenan är den flexibla och framtidssäkra skena som är grunden till systemet. Den flexibla positioneringen gör det enkelt att uppgradera, lägga till och byta komponenter på skenan för att förlänga installationens livslängd.

Hög effektivitet och lång livslängd

Högeffektiva ljuskällor (upp till 185 lm/W) och ett mycket långt bibehållet ljusflöde (100 000 timmar vid L80) gör det möjligt att designa och skapa optimerade och efterfrågade lösningar med en låg total ägandekostnad.

Hög ljuskvalitet samt utmärkt enhetlighet och färgbild

Maxos fusion har flera olika alternativ för ljusflöde, spridningsvinklar och färgval, samt en serie med specialdesigner. OptiSuit-linser för oöverträffad prestanda med synbart överlägsen ljuskvalitet.

Täcker många användningsområden

Det perfekta valet för många olika användningsområden och belysningskrav – för allt från butiker och stormarknader till industrianläggningar, distributionscenter och lagerlokaler.

Redo att anslutas

Dedikerade sensorenheter gör det möjligt att använda Interact-systemet för att dra nytta av databaserade beslut för butiks- och industriapplikationer.

En lösning för alla

Maxos fusion-skenan har upp till 13 kabelspår vilket möjliggör en mängd olika kopplingar, inklusive nödbelysning för specifika projektlösningar.

Ett skensystem för butik och industri

Butiker

Utöver energibesparingar och förbättrad hållbarhet ger Maxos fusion dig möjligheten att designa ett anpassningsbart butikskoncept. Maxos fusion-skensystemet är en flexibel grundstomme som du enkelt kan uppdatera enligt nya butiksplaner eller trender. Tack vare kombinationen av skenan och de olika armaturerna – inklusive spottar och icke-linjära armaturer – kan du på ett effektivt sätt uppdatera butiksbelysningen för att matcha nya koncept.

Industri

I industrimiljöer är säkerheten det allra viktigaste. Nu kan du uppfylla branschstandarder samtidigt som du maximerar värdet på din investering med Maxos fusion. Om du vill ha en belysningslösning med utmärkta prestanda kan Maxos fusion ge dig stora energibesparingar, minimala underhållskostnader och en lång livstid.

Maxos fusion-panel

OptiSuit: den optiska lösningen för överlägsen belysning inom detaljhandel och industri

OptiSuit är en serie med olika typer av optik som kan konfigureras i elektriska panelarmaturer. Den unika designen ger rätt belysning på rätt plats i butiker och industrianläggningar. Något som är av ytterst vikt med tanke på de olika behov som driver kunder inom detaljhandeln och industrin. Det allra viktigaste är dock att ljuset är högkvalitativt och enhetligt oavsett användningsområde.

Den kompletta OptiSuit-serien för butiksbelysning

Den optiska lösningen

Den kompletta OptiSuit-serien för industribelysning

Optisuit för industri

Maxos fusion har designats för en cirkulär ekonomi

Fem viktiga fördelar för våra kunder och vår planet

Tänk om det skulle vara möjligt för dina armaturer att uppfylla dina föränderliga behov bortom den uppskattade livslängden – inklusive service och reparationer, uppgraderingar och byten – samtidigt som du får bästa belysningsprestanda?

Fördelar som kunden kan dra nytta av

Installation

Maxos fusion är en mångsidig serie med skenor för många olika användningsområden. Systemet bygger på Maxos fusion-skenan och omfattar även Maxos fusion-paneler och en serie monteringstillbehör. Det är enkelt att installera Maxos fusion-systemet och det går snabbt att ställa in belysningen. Titta på installationsvideon om du vill veta mer. Vi har dessutom skapat ett konfigurationsverktyg som med några enkla steg förvandlar belysningsdesignen till en Maxos fusion-beställning. Klicka på länken till konfigurationsverktyget om du vill ha mer information.

Kontakt

Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.

Nedladdningar