Skapa en egen ljussignatur med LED-koncept

Butiksbelysning som alltid är trendig

Förvandla butiken och klädkollektionen till en spännande butiksupplevelse med Philips LED-koncept. Upptäck unik belysning som lyfter fram det bästa hos varje produkt och varje användningsområde, så att vitt blir ljusare, svart skarpare, färger mer livfulla och denim mer distinkt. Med LED-koncept kan du skapa en uppslukande butiksupplevelse som kunderna inte vill lämna.

Upptäck LED-koncept

Upptäck hur du väljer rätt LED-koncept så att kollektionen ger rätt intryck och visar varumärkets unika egenskaper.

Vilket koncept passar bäst för ditt varumärke?

Standard 930

Använd varma färger och mjuka vita nyanser för att skapa en behaglig och välkomnande atmosfär och upptäck hur du kan vara kreativ men ändå kostnadseffektiv.

Premium White

Den nya trenden inom klädbutiker är starkare vitt ljus med hjälp av marknadens bästa teknik och minimala kompromisser med energibesparingar.

Crisp White

Gör ditt skyltfönster mer dynamiskt. Framhäv nyanserna av vita toner, lägg till kontrast till svart och skapa en äkta gnistrande effekt samtidigt som du behåller varma hudtoner.

Premium Color

Förbättra kontrasten mellan färger och vitt och få nytt djup i färgerna för en mer mättad och livfull modeupplevelse som inte påverkar bakgrunden, men har en positiv effekt på energieffektivitet.

Denim

Framhäv skillnaden mellan denimfärg, även tvättad denim, och blekta material utan att påverka den omgivande miljön i butiken.

Färgåtergivning

Färgåtergivning och färgmättnad

Färg är viktig för mode. Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva hur färger uppfattas med olika ljuskällor. CRI innehåller dock inte någon information om mättade färger. För samma CRI kan det finnas undermättade eller övermättade färger. Diagrammet till höger visar detta tydligt på CRI 70, som kan motsvara extremt över-/undermättade T-shirt-färger. Därför har vi tagit fram Philips LED-koncept för att fylla denna lucka så att kläderna sticker ut och skapar en upplevelse.

Jef Montes kollektion hänför Londons modelejon med tyger som är utformade för att interagera med Crisp White LED-ljuskällor

Montes kollektion utformades speciellt för Philips lighting för att visa upp möjligheterna med vit LED-butiksbelysning med spektakulära effekter.

Montes har under hela sin karriär fascinerats av material med ljusminne och hur ljus reflekteras på olika ytor. Inför denna kollektion studerade han hur ljus interagerade med hans design. Montes kollektion Illuminosa & Velero är inspirerad av butiksbelysningen Philips Crisp och använder material som glasfiber och nylon för att skapa enastående reflektioner på plaggen.

”Ljus är en viktig faktor när jag skapar mina kollektioner och vitt ljus är extremt viktigt för att uppnå rätt effekter”, säger den nederländska modedesignern Jef Montes. ”Den vita LED-belysningen från Philips CrispWhite skapar intressanta ljusreflektioner på materialen där plaggens form framhävs tydligt av det vita ljuset.”

Kollektionen premiärvisades på House of Frasers flaggskeppsbutik på Oxford Street i London och visades även på Lighting and Building-mässan i Frankfurt i mars. House of Fraser har valt Crisp White för lanseringen i flera internationella butiker, som redan omfattas av fem butiker i Storbritannien och kommer följas av flera nya butiker i Kina.

Jef Montes
Jef Montes kollektion
Klart upplyst butiksfasad

Interact Retail

Butiksbelysning. Den finns överallt. Men tänk om den kunde kombineras med ny effektiv drift, förbättra butiksupplevelsen och generera data för ingående analys av detaljhandeln. Det och mer är möjligt med Interact Retail aktiverad av ansluten LED-belysning. Skapa inspirerande och flexibla butiksutrymmen, locka fram specifika köpbeteenden med zonplanering och ljusnivåer, och skicka butiksbaserade erbjudanden till kunder via butiksappen. Det kallar vi för smarta butiker.

Vill du ta reda på mer?

Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.

Nedladdningar