Stödjer kundernas säkerhet med UV-C-belysning

Wondy UV-C-introduktion

Warszawianka äventyrsbad

Warszawa, Polen

Warszawianka Water Park är den mest populära idrotts-och fritidsanläggningen i Polen och där stöds säkerheten av Philips UV-C.

Att ge extra skydd och stöd till våra kunders välbefinnande är vår prioritet.
– Dariusz Pastor, ordförande för Mokotowska Warszawianka – stiftelsen för äventyrsbad
UV-C-Wondy – kundutmaning

Kundutmaning

Wodny Park, Warszawianka är den mest populära idrotts- och fritidsanläggningen i Polens huvudstad. Besökarnas komfort och säkerhet är av högsta prioritet för ägaren, Mokotów-stiftelsen Warszawianka. Det gäller i framför allt under coronavirus-pandemin, med utökade rekommendationer och regler kring hygien för att begränsa spridningen av covid-19.

Vatten- och underhållningssäkerhet

För att höja hygienstandarden har de allra senaste desinficeringslösningarna installerats. Philips takmonterade luftrenare med UV-C-desinfektion är monterade i omklädningsrummen och Philips UV-C-lysrörsrännor används för desinficering av ytor i spaavdelningen. Båda levereras och installeras av Master Light Service (MLS) – ett företag som erbjuder heltäckande belysningstjänster och som har funnits på den polska marknaden sedan 2007. I rollen som UV-C-entreprenör har MLS blivit professionellt utbildade i installation och drift av UV-C-desinfektionssystem.

Liknande projekt