Större chans att lyckas i fotboll med UV-C-belysning för desinfektion

PSV Eindhoven, Eindhoven, Nederländerna

PSV Eindhoven

Eindhoven, Nederländerna

En miljö fri från virus står högt på dagordningen för många klubbar och föreningar, precis som hos Premier League-teamet PSV Eindhoven. Därför valde PSV Philips UV-C-desinfektionsbelysning för övre luft för flera rum i sina idrottsanläggningar.

PSV Eindhoven, Eindhoven, Nederländerna
Våra spelares hälsa är extremt viktig för oss – den är till och med grundläggande för att lyckas med matcherna. Med Philips UV-C-desinfektionsarmaturer för övre luft kan vi erbjuda våra spelare och de besökande klubbarna lite mer skydd.
– Frans Janssen, PSV Commercial Director
PSV Eindhoven, Eindhoven, Nederländerna

Kundutmaningen

Precis som alla större fotbollsklubbar är PSV intresserade av att fortsätta spela matcher och tävlingar. Det var en enorm utmaning under COVID-19-pandemin när det nya viruset kunde infektera ett stort antal idrottare och på så sätt undergräva tävlingar.

PSV Eindhoven, Eindhoven, Nederländerna

Belysningslösningen

PSV har installerat 15 Philips UV-C-desinfektionsarmaturer för övre luft på båda sina anläggningar. På arenan är tre av dem i hemmalagets omklädningsrum och de andra tre i det besökande lagets omklädningsrum. I övrigt finns det fem i omklädningsrummen och ytterligare fyra i de medicinska behandlingsrummen. Det är ställen där spelarna tillbringar relativt lång tid i närheten av varandra och där risken för att bli smittad är hög.

Liknande projekt