Gör favoritmatchen ännu bättre

Produktfördelar

Vi erbjuder de senaste högeffektiva LED-idrottsbelysningssystemen som ger kompletta belysningslösningar med trådlöst PerfectPlay-styrsystem och integrerade LED-strålkastare för alla typer av utomhusidrott. Systemen uppfyller alla krav för de minsta till de mest komplexa utomhusanläggningarna. PerfectPlay-systemappen gör det möjligt att ställa in ett schema eller att använda vårt Open API för att ansluta ett bokningssystem till PerfectPlay-systemet.

Belysning för fotboll – LED-strålkastare

Belysning för fotbollsplaner

Eftersom motionsfotboll oftast spelas på kvällen kan effektiv belysning maximera möjligheterna för människor att vara med i spelet. Även om belysningsnivån är betydligt lägre än för TV-sända matcher måste belysningen ändå vara av hög kvalitet när det kommer till enhetlighet, visuell komfort och begränsning av inträngande ljus, speciellt i bostadsområden där motionsanläggningar ofta ligger.

Belysning för tennis – Strålkastare

Belysning för tennisbanor och padelbanor

Vid val av belysning för en tennisbana är målet att se till att både spelare och åskådare tydligt kan se och följa matchen. Bollen, oberoende av var den är och vilken hastighet den har, måste alltid synas tydligt.

Belysning för idrott – Idrottsanläggningar

Belysning för idrottsanläggningar och Elljusspår

God sikt för idrottare, domare och lagledare gör att de tydligt kan se allt som sker på tävlings- eller träningsplanen och kan prestera sitt bästa och/eller fatta korrekta beslut. Åskådarna ska kunna följa prestationerna på planen och även kunna se annat som sker runt omkring. Belysningen ska även underlätta för åskådarna att tryggt kunna ta sig till och från sina platser på idrottsanläggningen.

LED-strålkastare för golf – Idrottsplatsbelysning

Belysning för golfbanor

Avståndsmarkeringar ska synas tydligt och spelare ska kunna följa bollen. Utslagsplatserna kräver separat belysning och det ska även finnas allmänbelysning på hela golfbanan.

Belysning för spelplan – LED-strålkastare

Belysning för bollplan

Planer designade för flera sporter ska ha belysning som uppfyller kraven för alla sporter som ska utövas på planen i fråga. Se till att belysningsdesignen ger enhetligt ljus och att bländning och ljusspill minimeras.

Få flexibilitet och kontroll över belysningen med PerfectPlay

Vill du ta reda på mer?

Kontakta en Signify Partner för frågor eller mer information.