LED-växtbelysning för blomsterodling

Blommor och krukväxter trivs med Philips LED-lampor

Dina kunder värdesätter kvaliteten på dina snittblommor och krukväxter. Se till att köparna kommer tillbaka, med växter som är genomgående hälsosamma med ett enhetligt utseende. Oavsett om du vill öka framgången för förökning av krukväxter, få större blommor och bättre avkastning på snittblommor eller odla fler fleråriga grödor under ett år får växterna det de behöver för att må bra med Philips LED-växtlampor. Vårt sortiment med Philips GreenPower LED-belysning ovanifrån och GreenPower LED-produktionsmodul kan komplettera eller ersätta naturligt dagsljus för att förbättra varje aspekt av prydnadsväxterna.

Med rätt ljusrecept har du fullständig vegetativ och reproduktiv kontroll över växterna. Dessutom har LED-växtbelysning svalare drift, vilket gör det enkelt att hantera värmenivåerna i växthuset.

LED-växtbelysning förbättrar styrka och avkastningen för krysantemum

Få kraftigare krysantemum med längre hållbarhet

Under de senaste åren har Philips storskaliga forskning visat att odlare kan använda Philips LED-växtbelysning med ett ljusrecept för krysantemum i en hybridinstallation för att odla kraftigare stjälkar eller fler plantor per kvadratmeter och öka avkastningen. En hybridinstallation med Philips GreenPower LED-belysning ovanifrån och HPS-belysning gör det även möjligt för odlarna att styra ljus och värme separat och minska koldioxidförlusten i ett växthus. För krysantemum-odlare gör det här att Philips är den perfekta LED-växtbelysningen för deras grödor.

LED-växtbelysning förbättrar kvaliteten och avkastningen för rosor

Få rosorna att blomma med LED-rosbelysning

Rosodling med LED har kommit långt. I nästan tio år har omfattande forskning utförts kring det bästa LED-ljusreceptet för rosor. Våra växtspecialister har haft ett intensivt samarbete med experter inom branschen för att hjälpa rosodlarna att förbättra kvaliteten ytterligare och öka avkastningen. Med särskilda ljusrecept för rosor kan Philips erbjuda den lämpligaste LED-växtbelysningen för att leverera rosenknoppar av högsta kvalitet och långa stjälkar. De ger dig dessutom större kontroll över växthusmiljön för att uppnå perfekta odlingsförhållanden för rosor.

LED-förökningslampor ökar framgångsfrekvensen för förökning

Förbättra förökningsframgången med LED-förökningslampor

Om man vill få fram de allra bästa prydnadsväxterna behöver man börja med den bästa förökningen. Det är därför många odlare väljer Philips som den bästa LED-förökningsbelysningen. Snabbare och starkare rotning, mer enhetliga, kompakta växter och bättre framgång med förökningen. Med Philips LED-växtbelysning får blommor, perenner och krukväxter den bästa starten så att du kan leverera så bra produkter som möjligt.

Effektiva lösningar för blomsterodling

Philips GreenPower LED toplighting

Uppnå högsta kvalitet och hög avkastning för snittblommor, ettåriga växter och perenner samt krukväxter.

Philips GreenPower LED toplighting compact

Förbättra resultaten med snabbare och starkare rotning. Upp till 96 % framgång för svårförökade sorter.

Philips GreenPower LED-produktionsmodul

Perfekt för förökning av unga plantor, ettåriga växter och perenner samt utmanande sorter. Öka antalet blomknoppar per planta och producera grödor året runt.

Philips GreenPower LED-blomlampa

Producera enhetliga högkvalitativa växter och förhindra knoppning för snittblommor, ströväxter samt ettåriga växter och perenner.

Våra beprövade recept för tillväxt inom blomsterodling

Blomsterodlingsbloggar

Hur LED-växtbelysning kan ge dig fantastiska krysantemum

Forskning om LED-ljuskällor ger fantastiska resultat angående odling av krysantemum i växthus – målet är bättre blomning och fler blommor per kvadratmeter.

Följ med oss på en ny resa som kombinerar blomsterodling och vertikalt jordbruk

Växtspecialist delar med sig av de första resultaten från blomtester som har genomförts hos BrightBox, en klimatkontrollerad testanläggning för vertikal odling.

De senaste resultaten angående fördelarna med att odla gerberor med LED

Odlare får suverän kvalitet och högre avkastning på gerberor med LED – växtspecialisten Leontiene van Genuchten delar med sig av de senaste resultaten.

Utforska våra segment för växtbelysning

Blomsterodling

Snittblommor, krukväxter, rabattblommor och perenner

Rätt ljusrecept ger större blommor, mer lyckad förökning och högre produktionstal, samtidigt som odlingscyklerna blir kortare. LED-växtbelysning ger dig full kontroll över växterna och inomhusklimatet under alla tillväxtfaser.

Vertikalt jordbruk

Odla bladgrönsaker, örter och frukter utan dagsljus

Producera lönsamma grödor i inomhusanläggningar. LED-belysning gör drömmen möjlig. De ger optimala tillväxtmöjligheter så att du kan odla friskare grödor som är fria från bekämpningsmedel, föröka unga plantor och maximera avkastningen från ett eller flera lager inomhus.

Kontakta oss

Kontakta certifierade partner

Philips-produkterna säljs via ett globalt nätverk av certifierade partner. Hitta partner i din region om du vill ha mer information om Philips LED-växtbelysning.

Kontakta Philips

Vilken är den bästa LED-växtbelysningen för din situation? Vi finns här för att hjälpa till. Använd vårt formulär för att skicka en förfrågan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om Philips LED-belysning för växtodling genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Gå med i vårt team

Vill du veta mer om din lösning för tillväxt och gå med i vårt team? Ta en titt på vår karriärsida om du vill ha mer information.