LED-belysning i växthus

Växthusodlare runt om i världen använder Philips växtbelysning för inomhusbruk för att förbättra skörden av grönsaker, frukt och blommor. Oavsett om du fokuserar på förökning, unga plantors tillväxt eller avkastning på kommersiell skala, har Philips den bästa LED-växtbelysningen för växthus för att öka produktiviteten i alla lägen. Vårt sortiment av LED-belysning för växtodling kan användas i växthus med standardbänkar, high-wire-anläggningar, hydroponiska odlingssystem med mera.

LED-lampor för grönsaksodling i växthus – större skördar och godare grödor

LED-lampor för grönsaksodling i växthus – större skördar och godare grödor

LED-belysning för växthus gynnar alla grönsaker som odlas i ett standard- eller high-wire-system. Philips GreenPower LED-belysning ovanifrån och GreenPower LED-belysning i växtmassan för tomater och gurkor gör att du kan producera högkvalitativa grödor året runt. Du kan få en starkare gröda med bättre vitala delar. För sallad och bladgrönsaker förbättrar Philips LED-växtbelysning i växthus smak, färg och avkastning. Du kan även använda anpassade ljusrecept när du kombinerar med ett GrowWise-styrsystem för att styra grödans egenskaper, som t.ex. nitrater, C-vitamin och hållbarhetstid.

LED-lampor för fruktodling i växthus

LED-lampor för frukter – förutsägbar skörd, högre avkastning och sänkta energikostnader

Jordgubbar och andra mjuka frukter är en favorit hos konsumenter och köksmästare året runt och frukterna skiner verkligen när de odlas med LED-belysning för växthus. När du använder Philips GreenPower LED-belysning ovanifrån och blomlampa är det möjligt att ha tre odlingscykler per år, bättre kontroll på skördetiderna och spara energikostnader. Med ett anpassat ljusrecept kan du även förbättra förlängningen av jordgubbsplantan för tidigare skördar.

LED-lampor för växthusfrukter – förutsägbar skörd, högre avkastning och sänkta energikostnader

LED-lampor för växthusblommor – förutsägbar skörd, högre avkastning och sänkta energikostnader

Philips LED-teknik används flitigt av prydnadsväxtodlare för att förbättra grödornas kvalitet och för att bättre kontrollera växthusklimatet. Oavsett om du vill förbättra förökning hos krukväxter, få större blommor och större skördar av snittblommor eller odla fler perenner under ett år kan Philips LED-växtbelysning för blommor hjälpa dig att uppnå dina mål. Med det rätta ljusreceptet får du fullständig kontroll över växternas tillväxt och reproduktion. Dessutom är det lätt att hantera värmenivåerna med LED-belysning för blomodling. Du kan belysa rosor längre utan att de överhettas och hålla orkidéer, ettåriga växter och perenner svala när så behövs.

Använd beprövade resultat från Philips-ljusrecept

Philips-ljusrecept hanterar alla de delar av belysningen som styr plantornas tillväxt. Det är resultatet av hundratals studier och projekt som har utförts av Philips Horticulture Lighting, odlare och forskare för att undersöka hur LED-växtbelysningens spektrum påverkar olika grödor och växtfaser hos plantor. I dag har vi ett brett utbud av LED-ljusrecept som bygger på beprövade resultat för specifika sorter, tillväxtfaser och odlingsvarianter. Från vävnadsodling, förökning och späda till unga plantor, krukväxter och high-wire-grönsaker.

Vad är ett ljusrecept?

LED-belysningsprodukter för växthus

Kontakta oss

Kontakta certifierade partner

Philips-produkterna säljs via ett globalt nätverk av certifierade partner. Hitta partner i din region om du vill ha mer information om Philips LED-växtbelysning.

Kontakta Philips

Vilken är den bästa LED-växtbelysningen för din situation? Vi finns här för att hjälpa till. Använd vårt formulär för att skicka en förfrågan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om Philips LED-belysning för växtodling genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Gå med i vårt team

Vill du veta mer om din lösning för tillväxt och gå med i vårt team? Ta en titt på vår karriärsida om du vill ha mer information.

Är du intresserad?

Läs mer om LED-belysning för växthus genom att läsa våra senaste artiklar och fallstudier.