Philips GrowWise-styrsystem

GrowWise-styrsystemets organisation

Anpassade ljusrecept som ger fullständig flexibilitet och kontroll

Styrsystemet Philips GrowWise ger fullständig flexibilitet och kontroll över belysningen för att förbättra grödans kvalitet, produktiviteten och drifteffektiviteten. Det gör att du enkelt kan skapa och köra anpassade ljusrecept på dimbara moduler med reglerbar färg. Systemet kan enkelt anslutas till klimatstyrnings- eller växthushanteringssystem för att förenkla driften. Det har utformats för att optimera avkastningen för vertikala jordbruk, växthus och forskningsanläggningar.

Hr bert karrel farred
Hr bert karrel blue
Hr bert karrel green
Hr bert karrel deepred

Rätt belysning vid rätt tidpunkt och på rätt plats

Olika växter har olika belysningsbehov. Med styrsystemet Philips GrowWise kan du skapa dina egna ljusrecept – när belysningen ska slås på, hur länge den ska lysa, med vilka färger, hur många mikromol per kvadratmeter – allt efter dina specifika behov. Med ditt anpassade ljusrecept kan du blanda en mängd olika färger (mörkrött, blått, grönt och ljusrött) för att styra specifika växtegenskaper som kompakthet, färgintensitet, grenutveckling och blomning. Det kan ge bättre avkastning, kvalitet och mer förutsägbara resultat.

Viktiga fördelar

  • Belysning enligt tillväxtfas 
  • Styr kvalitet, hållbarhetstid, biomassa, vitaminnivå eller växtfärg 
  • Byt enkelt till nya grödor utan att installera nya lampor 
  • Förutsägbar produktion året runt

Kontakta oss

Kontakta certifierade partner

Philips-produkterna säljs via ett globalt nätverk av certifierade partner. Hitta en partner i din region om du vill ha mer information om Philips LED-växtbelysning.

Kontakta Philips

Vilken är den bästa LED-växtbelysningen för dina behov? Vi finns här för att hjälpa dig. Använd vårt formulär för att skicka din begäran.

Är du intresserad?

Läs mer om LED-belysning för växthus genom att läsa våra senaste artiklar och fallstudier.