Äkta proffs väljer nya anslutningar för nya möjligheter

Philips MasterConnect LED-ljuskällor

Vem har sagt att du måste spendera mycket pengar för att få smart belysning? Ta det första steget med Philips MasterConnect LED-ljuskällor. Det är smarta, eftermonterade LED-ljuskällor som ger dig ett enkelt och smidigt sätt att uppgradera och upptäcka alla fördelar med ansluten belysning.

Det finns inget bättre sätt att ta belysningslösningen till nästa nivå.

Enkel installation

Trådlös eftermontering, inget behov av en gateway och intuitiva konfigurationsanvisningar via en mobilapp gör installationen snabb och problemfri.

Bekvämt och effektivt

Programmera belysningssystemet för trådlös ljusreglering, närvaroavkänning och dagsljuskontroll för högre komfort och större energibesparing.

Skalbart system

Lägg bara till en gateway så att du kan njuta av alla fördelarna med molnbaserade system, utan att behöva dra om ledningar eller uppgradera befintliga komponenter.

Programguide för innehåll

Se till att alla rum visas från sin bästa sida

Den här guiden ger dig olika inspirerande tips och information om vilka MasterConnect LED-ljuskällor och komponenter som passar bäst för de fantastiska resultat och den imponerande effekt som du och dina kunder vill se.

Gör dig redo för ansluten belysning

Interact

Ta belysningen till nästa nivå

Philips MasterConnect LED-ljuskällor kan även användas med Interact-appen. Med Interact kan du helt enkelt lägga till en gateway för att få molnbaserade fördelar, som extern systemövervakning till anpassningsbara ljusinställningar för kundens medarbetare – och det krävs inga maskinvaruförändringar eller omdragning av ledningar.

Hitta en återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare eller partner.

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Relaterade produkter

Interact Ready

Philips Interact Ready ljuskällor och armaturer fungerar med den intuitiva Interact Pro-appen för att möjliggöra ansluten belysning för små och medelstora företag

Installer Hub

All relevant information för installatörer om energibesparande CoreLine LED-armaturer, eftermonterade LED-lampor och LED-lysrör och traditionell belysning.