UV-C-ljus ger trygghet till medarbetare och kunder

Sonepar Connect, Reims, Frankrike

Sonepar Connect

Reims, Frankrike

UV-C installerades för att desinficera området samtidigt som de dagliga affärsaktiviteterna pågår.

Det är mitt ansvar att ge ett extra skydd till våra vänner, medarbetare och kunder som kommer för att träffa oss varje dag på kontoret. På grund av det har vi valt att installera Philips UV-C-desinfektionsarmaturer för att behandla och desinficera luften.
– Jean-Pierre Santier Direktör för byrån Sonepar Connect i Reims
uv-c, övre takmontage

Kundutmaningen

Vi andas, pratar och skrattar när vi besöker hotell, kaféer, restauranger, stormarknader, klassrum och kontor. Vi hostar och nyser också. Med nya åtgärder för att förhindra att coronavirus sprids förändras vårt sätt att leva helt och hållet. Vi tog till exempel vanan att tvätta händerna ofta, hålla 1,5 meter avstånd från varandra och desinficera ytor. Chefen för byrån SONEPAR Connect i Reims var angelägen om att lösa problemet med luften vi andas.

Lösningen

Philips UV-C-desinfektionsarmaturer för övre luft desinficerar kontinuerligt luften som flödar genom de övre delarna av rummet tack vare naturlig konvektion eller luftcirkulation. På så sätt säkerställs det att den desinficerade luften flödar tillbaka till den nedre delen av rummet och blandar sig med luften där. UV-C-strålens ljuskägla styrs av specifika reflektorer och bländskydd vilket möjliggör en tyst luftdesinfektion medan dagliga aktiviteter fortsätter på ett säkert sätt.

Philips takmonterade luftrenare med UV-C-desinfektion

UV-C-strålarna fördelas på enhetsnivå och över, vilket ger en tyst desinfektion av en stor mängd luft i ett rums övre utrymmen, samtidigt som affärsverksamheten kan fortsätta nedanför enheten. Philips PL-S TUV-lampa medföljer: 4 × 9 W. UV-C-ljus har visat sig effektivt när det gäller att avaktivera testade patogener.

Liknande projekt