Säkert arbete för anställda och besökare

UV-C i Mašinoprojekt Kopring a.d. Belgrad, Serbien

UV-C i Mašinoprojekt Kopring a.d.

Belgrad, Serbien

På grund av coronaviruset har vardagslivet förändrats och vi måste vidta åtgärder för att skydda oss från den aktuella hälsokrisen. Fokus ligger på luften vi andas inomhus.

Kundutmaningen

Kundutmaningen

Vardagslivet har förändrats på grund av de förebyggande åtgärder vi måste vidta för att skydda oss från den aktuella hälsokrisen som skapats av coronaviruset. Den aktuella hälsokrisen som skapats av coronaviruset påverkar aktiviteter i välbesökta rum. Särskild oro gäller luften vi andas inomhus. Det är huvudskälet till varför styrelsen för Mašinoprojekt Kopring a.d. har beslutat sig för att använda Philips UV-C Upper Air-armaturer i sitt konferensrum.

Lösningen

Konferensrummet anses vara ett av de rum som har högst antal besökare och därför representerar installationen av Philips UV-C Upper Air-desinfektionsarmaturer en perfekt lösning som ger extra säkerhet och skydd mot smittoämnen. Tack vare naturlig konvektion eller luftcirkulation desinficerar Philips UV-C Upper Air-armatur luften som flödar genom de övre delarna av rummet. Det säkerställer även att den desinficerade luften flödar tillbaka till den nedre delen av rummet och blandas med luften. UV-C-strålarna kontrolleras med hjälp av särskilda reflektorer och bländskydds-designen. Det möjliggör tyst desinfektion av luften medan dagliga aktiviteter kan fortsätta på ett säkert sätt. Hittills finns inget känt smittoämne som är resistent mot UV-C1. Philips har 35 års erfarenhet av UV-C-belysning och stark användningskompetens.

Liknande projekt

Bosch

Läs om hur Bosch använder kontorsbelysning för att skapa en produktiv arbetsmiljö och spara energi.

Sonepar

Sonepar Connect i Reims i Frankrike har valt Philips UV-C-desinfektionsarmaturer för att skydda luften i rummen mot bakterier och virus.