Känslan av dagsljus och ökat välmående med NatureConnect

Vacse, NatureConnect och pendelarmaturer gav rätt ljus och ökad trivsel på kontoret

Nytt ljus med NatureConnect gav liv åt kontoret.

Stockholm,Sverige

Även mindre kontor kan ges rymd och trivsamt ljus. Lösningen stavas NatureConnect, som med dagsljusimitation gav Vacses kontor känslan av att ha växt sig större. Ökat välmående genom minskad huvudvärk.

Vårt kontor saknade rätt ljus och medarbetare blev trötta. Nu är situationen en helt annan, det nya ljuset ger oss energi, färger uppfattas mer och känslan av dagsljus är fantastisk.
– Vacse AB, Fastighetsansvarig
Vacse, med NatureConnect och pendelarmaturer blev kontoret trivsamt, ljust och kändes mer levande

Konsten att förvandla en kompakt mörk yta till en ljus och inbjudande.

Vacses kontor är som flera andra kontor. Många personer på liten yta, med befintlig belysning som inte ger det ljus man kan förvänta sig av en modern arbetsplats. Något som märktes  i trötthet hos personalen. Nu mera är förutsättningar och känslan något helt annan. Tack vare NatureConnect armaturer, kombinerat med pendlar, rörelsedetektorer och styrsystem utstrålar kontoret  energi, även under årets mörkaste tid. Dessutom med bättre färgåtergivning och möjlighet till anpassning av ljusstyrkan kan alla prestera på topp igen.

Nature Connect

NatureConnect

NatureConnect är helt enkelt skapad för att fånga den naturliga känsla och rytm som dagsljus levererar, även där dagsljus inte finns tillgänglig i den mängd som behövs. Vintertid i Sverige gäller detta i princip överallt, men året runt finns det självfallet enorma mängder utrymmen på arbetsplatser som behöver människocentrerad belysning – mötesrum, personalutrymmen i industri eller gruva, klassrum, matsalar för att nämna några.

Interact pro

Interact

Interact-systemet använder molnbaserad programvara, ansluta armaturer och multisensorer för att styra och organisera belysningssystem – stora som små. Energirapportering, systemhälsa och andra data som genereras från systemet och dess miljö samlas och visualiseras.

Relaterade projekt