Prisbelönta Trattoria Arlati väljer sinnesro med Philips UV-C

Premiata Trattoria Arlati

Premiata Trattoria Arlati

Milano, Italien

Historiska ”Premiata Trattoria Arlati” valde Signifys UV-C-desinfektionsteknik för att ge sina kunder och medarbetare ytterligare skydd.

Vi valde Signifys UV-C-teknik och den effektivitet deras enheter levererar för att få fortsatt sinnesro, så att våra gäster kan njuta av vår mat och musik
Leopoldo Arlati, ägare till Premiata Trattoria Arlati
Utmaningen

Utmaningen

En av de saker som prioriterades av hotell-och restaurangbranschen när man öppnade igen efter pandemin var att ge medarbetare och gäster extra skydd. Det var grundläggande för ”Premiata Trattoria Arlati”. Den traditionella restaurangen ville se till att deras gäster kunde njuta av sin restaurangupplevelse med större sinnesro. De valde Philips UV-C-luftdesinfektionsenheter som en hjälp för att uppnå detta.

Luftdesinfektion för en säkrare miljö

Luftdesinfektion för en säkrare miljö

Man valde en kombination av två typer av Philips UV-C-luftdesinfektionsenheter för att säkerställa bästa prestanda vid luftdesinfektion i alla restaurangens utrymmen. Fyra väggmonterade UV-C-desinfektionsenheter för övre luft kombinerades med fyra UV-C aktiv luft i installationen. Kombinationen av enheter gör det möjligt att effektivt desinficera luften medan gästerna njuter av maten och det ger upp till 20 luftbyten per timme utan avbrott i upplevelsen eller arbetet.

Relaterade projekt