Ica Taby Introduction

LuxSpace och Interact lyfter matupplevelsen hos ICA Supermaket Stop Täby

Täby, Sverige

Färger, former, textur och förpackningar. När vi väljer mat gör vi det ofta med ögonen. Med vår belysning gav vi nytt liv till upplevelsen.

Med den nya belysningen kan kunderna uppleva vårt utbud i en miljö som både informerar och inspirerar. Dessutom sparar vi mycket energi och kan anpassa belysningen efter behov samt få en insikt i hur våra kunder rör sig i lokalerna beroende på tid och dag.
– Andreas Paulsson, Butiks Chef
Customer

Energiffektivisering som inte står i kontrast till, utan lyfter kundupplevelsen

ICA Supermarket Stop Täby, en butik man gärna besöker. Inte bara för att handla, utan för att få en upplevelse som gör kvällens middag mer minnesvärd. Fokus på utformning, färg och belysning gör den till mer än en dagligvarubutik. Handla skall man längta till. I Täby blir känslan just den, en förväntan att få uppleva och känna sig fram till kvällens middag. Detta blir möjligt med vår belysning som dessutom sparar energi och ger information om kundernas rörelse i butiken.

Interact pro

Interact

Interact-systemet använder molnbaserad programvara, ansluta armaturer och multisensorer för att styra och organisera belysningssystem – stora som små. Energirapportering, systemhälsa och andra data som genereras från systemet och dess miljö samlas och visualiseras.

Accent Downlight

Philips Downlight

Välj från Philips breda utbud av downlight-produkter, med downlights som passar alla ytor. Utforska våra LED downlight lösningar för både infällda och synliga downlights. Upptäck energieffektiva belysningslösningar för just era behov.

Nude

Modular - Nude

Nudes geometriska linjer är perfekta för att framhäva arkitektoniska detaljer. Den långa, tunna väggarmaturen med indirekt ljus är helt avskalad till en minimalistisk design. Ljuskällan är infälld djupt i den smala cylindern och är nästan osynlig. Utöka ljuseffekten med vitt eller svart, eller flera starka färger.

Liknande projekt

Spolem-butiker

Yt- och luftdesinfektion med UV-C ger besökare, personal och konsumenter ökad säkerhet i Spolem-butikerna i Polen.

EDEKA Tyskland

EDEKA Clausen, från Tyskland, valde Philips UV-C desinfektionsbelysning med luftrenare för att skydda sina butiker mot bakterier och virus.

to.market – Italien

UV-C-desinficering av ytor och luft ger extra skydd till personal, kunder och konsumenter i butiker i Milano.