Philips UV-C desinfektionsbelysning hos EDEKA

UV-C Edeka – inledning

EDEKA Clausen

Hamburg, Tyskland

Med hjälp av Philips UV-C desinfektionsbelysning med luftrenare får kunder och anställda hos EDEKA Clausen ett starkare skydd.

Vi är stolta över att vara den första stormarknaden i Tyskland som erbjuder både våra kunder och anställda ett extra skydd. Vi har under många år arbetat mycket framgångsrikt tillsammans med Signify inom belysningsbranschen och strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen.
– Dr Dirk-Uwe Clausen, VD
Kundutmaning: UV-C-Edeka

Kundutmaningen

På grund av coronapandemin har shoppingen fått en del utmaningar. Det sista du behöver är att oroa dig över din säkerhet och hälsa under din shoppingtur. Behovet av olika alternativ för att desinficera såväl inomhusluft som ytor och utrustning har ökat avsevärt. Det här var en utmaning som stormarknaden EDEKA Clausen – i Hamburg – tog sig an för att kunna ge sina kunder och anställda högre säkerhet.

Lösningen

EDEKA Clausen är den första stormarknaden i Tyskland som bidrar med ett extra skydd genom 31 Philips UV-C upper air desinfektionsarmaturer. De är installerade för att täcka en 1 315,70 m² stor filial i Hamburg. Eftersom de övre luftenheterna är försedda med avskärmning och optik som förhindrar exponering för UV-C-strålning kan anställda säkert fylla på hyllorna och kunderna kan handla mat.

Liknande projekt

Spolem-butiker

Yt- och luftdesinfektion med UV-C ger besökare, personal och konsumenter ökad säkerhet i Spolem-butikerna i Polen.

to.market – Italien

UV-C-desinficering av ytor och luft ger extra skydd till personal, kunder och konsumenter i butiker i Milano.