Den första italienska stormarknaden som skyddar kunder med UV-C

to.market – intro

to.market

Milano, Italien

to.market har installerat Philips UV-C-desinfektionsenheter i två butiker i Milano. Deras mål är att installera dem i hela butikskedjan.

to.market – offert
Vi letar alltid efter teknik och tjänster som gör det möjligt för oss att hålla jämna steg med förändringarna. Därför har vi valt att samarbeta med Signify och använda deras innovativa UV-C-ljusteknik för desinfektion av ytor och luft.
Mattia Ballabio, VD för to.market
to.market – utmaningen

Kundutmaningen

Under COVID-19-pandemin var to.market angelägna om att hitta ett sätt att anpassa sig till de nya utmaningarna som den akuta situationen gav upphov till. Det inkluderade åtgärder för att neutralisera virus och bakterier som finns på ytor, föremål och i luften för att säkerställa att kunderna handlade i en miljö som var helt desinficerad.

To.market-lösningen

Lösningen

Fem av Philips lysrörsrännor för UV-C-desinficering installerades för att täcka de mest trafikerade butiksområdena, som kassaapparater och kundvagnar, eftersom deras desinfektionscykel endast aktiveras i frånvaron av människor. Tack vare den homogena fördelningen av UV-C-ljuset kan ytor och föremål i ett rum desinficeras på bara några sekunder.

Liknande projekt

Spolem-butiker

Yt- och luftdesinfektion med UV-C ger besökare, personal och konsumenter ökad säkerhet i Spolem-butikerna i Polen.

EDEKA Tyskland

EDEKA Clausen, från Tyskland, valde Philips UV-C desinfektionsbelysning med luftrenare för att skydda sina butiker mot bakterier och virus.