Skydda fotbollsspelarna hos Motherwell FC med UV-C-belysning

Introduktion till Motherwell FC

Motherwell FC

Skottland

Till följd av pandemin har Motherwell FC installerat Philips UV-C-desinfektionsenheter för att hjälpa till att skydda fotbollsspelarna när de går på och av planen.

Motherwell FC:s utmaning

Kundutmaningen

För idrottare är det en livsstil att bibehålla bästa möjliga fysiska hälsa och de främsta klubbarna gör allt de kan för att skydda sina spelare. För den skotska proffsfotbollsklubben Motherwell är det av största vikt att se till att förstalaget håller sig friskt och kan prestera på topp. Klubben gör allt den kan för att hjälpa till att skydda spelarna från risken för covid-19 och även framtida hot.

UV-C-belysningslösningen

Till följd av pandemin har Signifys UV-C-partner, McCann Electrical, installerat Philips väggmonterade UV-C-desinfektionsenheter för övre luft i den gång spelarna använder för att gå från omklädningsrummet till planen.

Enheterna hänger från fästen i taket. Den här höga placeringen tillsammans med armaturernas utformning gör att systemet kan desinficera luften när den cirkulerar i utrymmet, även när det finns människor närvarande.

Liknande projekt

Större chans att lyckas i fotboll med UV-C-belysning för desinfektion

PSV Eindhoven väljer Philips UV-C Air-desinfektionsbelysning för att skydda anläggningen mot bakterier och virus

UV-C-luftdesinfektion – 't Klaslokaal

Genom att installera Philips UV-C-desinfektion för övre luft är 't Klaslokaal Nederländernas första gym som desinficerar luft i träningsutrymmen.

Bourne Hill Stables och UV-C-desinfektion

Lär dig mer om hur Philips UV-C-ljuskällor hjälper till att se till att stjärnorna inom ridsporten är säkrare och friskare vid Bourne Hill Stables.