Skydda rugbyspelare med belysning för UV-C-desinfektion

introduktion av harlequins

Harlequins

Twickenham, Storbritannien

Den engelska rugbyklubben Harlequins använder Philips UV-C-desinfektion för att skapa ett extra skydd för spelarna på den berömda hemmaarenan, Twickenham Stoop.

Signify är en välbetrodd partner och en ledande aktör inom sitt område. Vi är stolta över att vara det första professionella idrottslaget i Storbritannien som använder UV-C-teknik för desinfektion. Vi förväntar oss att det kommer användas brett inom sport- och evenemangsbranschen.
– Laurie Dalrymple, VD, Harlequins
harlequins kundutmaning

Kundutmaningen

För internationella idrottare är det en livsstil att bibehålla bästa möjliga fysiska hälsa. De främsta klubbarna gör allt de kan för att skydda sina mest värdefulla elitspelare.

För engelska rugbyklubben Harlequins är det av största vikt att hålla sitt förstalag friskt och se till att de kan prestera på topp. Klubben gör allt den kan för att hjälpa till att skydda spelarna från risken för covid-19-smitta och även framtida hot.

Harlequins lösning

UV-C-belysningslösningen

11 Philips-enheter för UV-C-desinfektion av övre luft har installerats i klubbens Honours Bar. Det här området är normalt reserverat för innehavare av säsongsbiljetter, men det fungerar för närvarande som omklädningsrum för spelarna i hemmalaget. 

Spelare kan direkt dra nytta av de nya säkerhetsåtgärderna, medan medlemsområdet är redo att ta emot innehavarna av säsongsbiljetter när The Stoop återigen kan öppna sina dörrar för lagets lojala supportrar.

UV-C-armaturerna för övre luft desinficerar kontinuerligt. Luften flödar till de övre lagren i ett rum genom naturlig konvektion. När den har desinficerats av armaturerna flödar den nedåt igen och blandas med de nedre luftlagren i barområdet.

Liknande projekt

Större chans att lyckas i fotboll med UV-C-belysning för desinfektion

PSV Eindhoven väljer Philips UV-C Air-desinfektionsbelysning för att skydda anläggningen mot bakterier och virus

UV-C-luftdesinfektion – 't Klaslokaal

Genom att installera Philips UV-C-desinfektion för övre luft är 't Klaslokaal Nederländernas första gym som desinficerar luft i träningsutrymmen.

Bourne Hill Stables och UV-C-desinfektion

Lär dig mer om hur Philips UV-C-ljuskällor hjälper till att se till att stjärnorna inom ridsporten är säkrare och friskare vid Bourne Hill Stables.