Ytterligare skydd mot virus med desinfektionsbelysning

Introduktion till restaurangen Varoulko

Restaurang Varoulko

Grekland

Restaurangen Varoulko har valt en säker och beprövad lösning med Philips UV-C-desinfektionsbelysning för att se till att både gäster och kollegor skyddas under covid-tiden.

Under covid-tiden behövde vi bestämma hur vi skulle kunna säkerställa våra gästers hälsa. Vi är mycket glada över att vi hittade den perfekta lösningen via Signify.
Lefteris Lazarou – Michelin-belönad kock, Varoulko Seaside Restaurant
Restaurang Varoulkos kundutmaning

Utmaningen

Under covid-pandemin vidtogs många åtgärder för att minska spridningen av viruset. För restauranger innebar dessa åtgärder att antalet gäster minskade och tidvis under pandemin ledde det till att restauranger stängdes. Behovet av desinfektionsalternativ, särskilt för utrymmen inomhus, ökade avsevärt. Kunden stod inför utmaningen att minimera risken för infektion och ge både gäster och medarbetare ytterligare säkerhet i den Michelin-belönade restaurangen.

Rätt belysning

Efter en bedömning föreslog Signify en lösning som var särskilt anpassad efter restaurangens behov för gäster och medarbetare, som skulle bidra till att man på ett säkert sätt kunde öppna för middagar inomhus igen. 28 Philips Active air UV-C-desinfektionsenheter installerades i köket och 10 Philips UV-C-desinfektionsenheter för övre luft installerades i matsalen.

Liknande projekt

Stadshuset

Glödlampsersättare i unik miljö.

Arlanda

Läs om hur Arlanda Flygplats har energieffektiviserat terminal 5 med en prisvärd och flexibel belysninglösning.

Light Meetings

Läs om hur Nordic Light Hotel skapade mötesplatsen Light Meetings som är fylld av ljusupplevelser för kreativa möten och events.

Hotel Arizona i Lignano

Hotel Arizona har valt Philips innovativa UV-C-teknik för att garantera säkerheten och desinfektionen för sina gäster.

Prisbelönta Trattoria Arlati

Restaurangen ”Premiata Trattoria Arlati” i Milano har valt Philips UV-C-teknik för att säkerställa luftdesinfektion i sina miljöer