Extra skydd på semestern tack vare UV-C-teknik

Daniel

Hotel Arizona

Lignano Sabbiadoro, Italien

Hotel Arizona har valt Signifys innovativa och effektiva Philips UV-C-tekniker för att säkerställa desinfektion och sinnesro för sina gäster och medarbetare.

Desinfektion av luften i miljöer där många människor rör sig börjar bli allt viktigare. Vi är stolta över att vår UV-C-teknik kan användas för att skapa en känsla av trygghet för Hotel Arizonas gäster.
– Julian Rymarz, Public & Government Affairs Manager IIG
Utmaningen

Utmaningen

Bland de växande prioriteringarna inom hotell- och restaurangbranschen är en av de viktigaste att se till att gästerna känner sig lugna, särskilt under högsäsong. Därför valde Hotel Arizona Signifys innovativa Philips teknik för UV-C-luftdesinfektion för att skapa ett ytterligare skyddslager på platser som lobbyn, korridorer, barer och restauranger.

ligano

En känsla av trygghet tack vare UV-C-teknik

I syfte att förbättra desinfektionen av Hotel Arizonas utrymmen, som reception och restaurang, har Signify installerat sju Philips UV-C-enheter. Dessa desinficerar luften direkt i den övre delen av utrymmet utan att störa de normala aktiviteterna. Tack vare sin innovativa teknik neutraliserar de snabbt alla virus och bakterier genom att dra nytta av normal luftcirkulation. På så sätt kan gästerna på Hotel Arizona njuta av sin vistelse i vetskap om att det finns ett extra skydd.

Liknande projekt