Säkrare besök på Moza's Coffee-kaféerna med hjälp av desinfektionsbelysning

Introduktion till mozasvietnam

Moza's Coffee-kedjorna

Vietnam

Moza's Coffee-kedjorna har valt en säker och beprövad lösning med Philips UV-C desinfektionsbelysning för att skydda sina kunder och anställda under COVID-perioden.

Varje gång en kund besöker min kafékedja introducerar personalen och jag även det desinfektionssystem som kaféet har investerat i för att öka förtroendet och kundnöjdheten.
Nguyen Nhat Bang, grundare och ägare av Moza's Coffee-kedjan
Mozasvietnam kundutmaning

Utmaningen

COVID-19-pandemin härjade och antalet kunder som kom till kaféet minskade. Dessutom var de anställda rädda för att gå till arbetet eftersom de riskerade att drabbas av infektion. Med tanke på att kaféer vanligtvis har många besökare samtidigt är det lätt att bli smittad via droppar eller otillräcklig luftkvalitet i stängda och luftkonditionerade utrymmen.

Rätt belysning

I slutna utrymmen bör luft desinficeras för att förbättra säkerheten för anställda och kunder. För att underlätta det här installerades Philips UV-C-takenheter för desinfektion av den övre luften på samtliga av kedjans kaféer. Enheterna arbetar tyst och effektivt och gör det möjligt för både de anställda och kunderna att fortsätta dagen precis som vanligt. Kafécheferna marknadsför aktivt tekniken för sina kunder för att försäkra dem om att de är skyddade under sina besök.

Liknande projekt

Stadshuset

Glödlampsersättare i unik miljö.

Arlanda

Läs om hur Arlanda Flygplats har energieffektiviserat terminal 5 med en prisvärd och flexibel belysninglösning.

Light Meetings

Läs om hur Nordic Light Hotel skapade mötesplatsen Light Meetings som är fylld av ljusupplevelser för kreativa möten och events.