Våra partners

Vores partnere

Våra partners

Belysningsbranchen utvecklas snabbt och de professionella belysningsprojekten blir allt mer komplexa. Därför har intresset av konsult och designtjänster ökat, och valet av samarbetspartners blir extra viktigt.

För att möta det här behovet har vi skapat Philips lighting Partner Program som ger dig tillgång till ett globalt nätverk av professionella partners – godkända av oss. Våra partners är experter inom sina områden och har all nödvändig kunskap om belysning, programmering och installation.

Din lokala partner kan ta hand om ditt projekt från början till slut, och skapa den belysningslösning du efterfrågar. Och när projektet är färdigt har du fortfarande tillgång till deras support.

Med Philips högkvalitativa produkter, och våra partners djupa och breda belysningskunskap, får du det allra bästa – The power of two.

Möt några av våra partners

Baca Lighting

Baca Lighting startade som ett eltekniskt företag och har över 40 års erfarenhet av ljussättning, styrsystem, intelligent belysning och smarta hem. Baca Lighting är idag Certified Value Added Partner för Philps Dynalite och Color Kinetics.

Control Dept

Light - Create - Control

Find en partner nær dig

Hitta en partner nära dig

Sök en partner i din region i Philips globala nätverk

Business people are talking in front of an open laptop

Hör av dig

Kontakta oss om du vill ha hjälp och råd kring Philips lighting Partner Program

Pressmeddelanden