Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Kontrasten är viktig

  Fashion Proof Optics (FPO)

  Hög ljusstyrka och optimerad kontrast


  Det viktigaste för att dra blickarna till just din klädbutik är att skapa rätt ljusintensitet och kontrast i butiken. Fashion Proof Optics (FPO) har utvecklats för bästa möjliga ljusstyrka. Genom att behålla allt ljus i spotlighten ökar ljusstyrkan dramatiskt med hela 30 % med Fashion Proof Optic (FPO)-linsen. Eftersom det inte finns något spilljus kan effekten på kontrasten till och med fördubblas.

  Få din kollektion att sticka ut och skapa en mer livfull upplevelse.

  Hög ljusstyrka och optimerad kontrast

  Fashion Proof Optics (FPO) som fokuserar ljuset i spotlightens aura

  Reflektoroptik som alltid har en kärna med aura (spilljus)

  Stort urval av ljusfördelningsalternativ


  Du kan skapa olika spridningsvinklar som passar dina specifika behov – från smal till bred, med hjälp av tillval som sträcker sig från en reflektor eller vår Fashion Proof Optics (FPO)-lins. Vår forskning visar att ljusfördelningar med ett mjukt ljusflöde utan aura är att föredra. Därför utvecklade vi Fashion Proof Optic (FPO)-linslösningen som ger hög ljusintensitet med ett jämn ljusflöde som passar dina önskemål.
  Färgåtergivning

  Skapa en upplevelse med den bästa ljuskvaliteten

  Vi vet att känslor är avgörande för kundens beslut och att rätt känsla triggas av rätt upplevelse. Ljuskvalitet är den viktigaste särskiljande faktorn när det gäller att skapa en upplevelse i butiken som passar ditt varumärke.

   

  Ljuskvalitet är inte bara ljusets parametrar och egenskaper. Det är även hur olika belysningstillämpningar påverkar kundens upplevelse och påverkar utseendet och känslan i ett utrymme och i kollektionen.

   

  Perfekt belysning handlar om att skapa en upplevelse. Som känns, men inte syns.

  Hur kan du locka fler människor till din klädbutik? Ljuskvalitet

  Fördelar med ljuskvalitet – en snabbtitt

  Fördelar med ljuskvalitet – en snabbtitt
  Spara energi

  Förändra varumärkesupplevelsen

  Skapa en atmosfär som förenar din varumärkesidentitet, butikens målsättning och kundens identitet. Philips Fashion Proof Optics (FPO) skapar ljusstyrka och kontrast som definierar utseendet på din kollektion och ger din butik rätt stämning och identitet.

  Spara energi

  Din kollektion i blickpunkten

  Philips Fashion Proof Optics (FPO) får din kollektion att sticka ut. Den unika optiken med miniatyrspottar och perfekt bländskydd ger 30 % högre ljusstyrka och fördubblad kontrast som får din kollektion att sticka ut.

  Spara energi

  Framhäv färgerna i din kollektion

  Vi vet alla att människor tror på det de ser. Philips LED Flavors garanterar att färgerna i din kollektion är livfulla. Framhäv den naturliga strukturen och se till att färgerna är äkta och livfulla. Imponera på dina kunder med en engagerande upplevelse som skapats av ljuskvalitet.

  Spara energi

  Öka intresset för butiken och få fler kunder

  Med extra smalstrålande ljusfördelning och hög intensitet kan du skapa livfulla och lockande skyltfönster. Även under soliga dagar kommer butiken att se öppen och inbjudande ut.

   

  Att lysa med sitt klaraste ljus är att vara den man verkligen är."


  Roy T. Bennett

  Fashion Proof Optics beskrivs i vår TrueFashion-serie

  True Fashion-video

  Projekt

  Vill du ta reda på mer?

   

  Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.