Förslag

  Belysningstjänster
  som passar dina verksamhetsbehov

  Belysningstjänster som ger mervärde


  Dagens belysningsteknologi kan göra så mycket mera än bara belysa. Philips är ledande inom innovativa specialanpassade belysningstjänster som ger den ljuskvalitet du har behov av till en bråkdel av elkostnaden som samtidigt förbättrar driftresultaten.

   

  Philips tjänster inkluderar: utvärdering av befintlig belysningsutrustning, framtagning av ny belysningsplanering, problemfritt underhåll, fjärrsupport och garanterat belysningsresultat. Bli partners med Philips och gör belysningen till en viktig del i verksamhetens framgång. Vi tar hand om belysningen så att du kan ägna dig åt verksamheten.

  Bästa tjänsterplanen för att uppfylla dina belysningsbehov

  Professionella tjänster – Philips Lighting Services
  Professionella tjänster
  Belysningsinsikter och anpassad design

   

  Har du planer på att uppgradera belysningen? Utifrån behov och önskat slutresultat utvärderar vi din befintliga installation och ger råd om hur belysningen kan optimeras. Det kan inkludera allt från helt ny design till en enkel efteranpassad LED-lösning.

  Tjänster för hela livcykeln – Philips Lighting Services
  Tjänster under livscykeln
  Förläng livslängden för belysningen

   

  Belysningens infrastruktur är en av organisationens mest värdefulla och viktiga tillgångar och det gäller att skydda den investeringen. Med bra underhållsplan och support kan produkternas livslängd förlängas och deras prestanda optimeras – färre avbrott och oförutsedda kostnader.

  Projekttjänster – outsourca belysningsinfrastrukturen
  Managed Services
  Resultatbaserad prestanda för belysningen

   

  Varför inte outsourca hela belysningsinfrastrukturen så att du inte behöver bekymra dig överhuvudtaget? Managed Services tar hand om det åt dig – från initial design och installation till problemfri drift och underhåll. Vi kommer även att ta hänsyn till ekonomisk hållbarhet och hjälpa till att minimera koldioxidavtrycket.

  Se vad belysningssystem kan göra ...

  Frågor? Förslag?

  Du kan kontakta oss när som helst -
  vi ser fram emot att höra från dig!