Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Gör gott

  intryck

  PerfectAccent-optik

  Det första intrycket är otroligt viktigt. Visa dina kunder att du har vad de behöver med hjälp av toppmodern spotlight-belysning. PerfectAccent-optiken kompletterar dina LEDarmaturer och skapar homogen, enhetlig belysning med exakt riktade ljuskäglor. Färgerna blir klarare, varorna mer tilltalande och hela miljön mer attraktiv.
  Philips-armatur med PerfectAccent-reflektorer på snyggt belyst Edeka Supermarket

  Vad kan PerfectAccent göra för dig?

   

  PerfectAccent finns för ett brett utbud av LED-armaturer och ger perfekta ljuskäglor som förskönar känslan och utseendet i alla rum.

   

  Butiksskyltning som kunden verkligen lägger märke till tack vare de homogena ljuskäglorna som ger en fantastisk upplevelse av färg och strukturer. På så sätt kan du känna dig trygg med att varorna alltid visar upp sig från sin bästa sida.

   

  Hotell- och restaurangmiljöer får det där lilla extra med belysningseffekter som ger elegans och stil. De enhetliga ljuskäglorna är helt fria från ”ljusränder” och andra störningar, vilket ger rummet en balanserad och lyxig känsla.

  Hur fungerar PerfectAccent?  

   

  Välkommen till framtidens teknik. Med en särskild bivaxmönstrad reflektor ökar PerfectAccent-optiken det totala ljusflödet utan att det krävs mer energi.

   

  Varje enskild facett på optiken reflekterar och riktar ljuset från LED-ljuskällorna. Det ger en perfekt, enhetlig och ren ljuskägla. I denna unika konstruktion kan både speglade och frostade reflektorer kombineras tack vare en flexibel ytbehandling.

  Den bivaxmönstrade optiken visar hur PerfectAccent ökar det totala ljusflödet utan att det krävs mer energi.

  Nästa generation av tålighet och reflektivitet

   

  PerfectAccent-optiken har en särskild ultraren ytbeläggning. Den är särskilt utvecklad för reflektorsystem med många facetter. För att öka hållbarheten har den reflekterande ytan även ett särskilt skyddslager. Vad innebär det? En total reflektivitetsförmåga på otroliga 98 % – alltså 10 % mer än polerat aluminium!

  Renare, jämnare ljuskäglor

   

  Precis rätt belysning, exakt där du vill ha den. De många reflektorfacetterna ger ett rent ljus och en homogen ljusfördelning. Här finns inga av de störande ljusränder som ofta ses i spotlights. Observera den mjuka övergången från ljuskäglans mitt till dess kant.

  /content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/perfectaccent-led-optic.jpg

  PerfectAccent optics project a completely clean and uniform beam spread

  /content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/conventional-led-optics.jpg

  Conventional LED optics produce perceptible ‘ripples’

  Färger som inspirerar

   

  I butiksmiljöer vill kunderna veta precis vad de får för sina pengar. PerfectAccent visar upp produkterna från sin bästa sida och framhäver deras rätta färger.

   

  Den jämna ljusfördelningen minimerar färgavvikelser i specifika vinklar, ett problem som annars försämrar intrycket av accentbelysta produkter i skyltningen. Förutom den bivaxmönstrade reflektorytan hjälper särskilda plana linser (som kan vara klara eller frostade) till att korrigera olika färgvariationer. Resultatet blir att varorna framställs jämnare och korrektare.

  Snyggt upplyst butik med Philips PerfectAccent

  Mängder av användningsområden

   

  Du behöver inte köpa ett helt nytt belysningssystem för att använda PerfectAccent. Optiken passar för de flesta LED-spotlights och kan driftsättas utan modifiering av de befintliga armaturerna. Ljuset fördelas lika perfekt i smala spots och spots som i smala strålkastare och strålkastare. Det kan alltså användas mycket flexibelt.

  En film om StyliD och LuxSpace Accent med PerfectAccent-reflektor

  Projekt

  Kontakta oss

   

  Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem