Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Pacific LED gen5

  Skapad för tuffa industri- och parkeringsmiljöer

  Optimal prestanda för krävande miljöer


  Industrier och parkeringsområden behöver belysningssystem av högsta kvalitet som uppfyller alla krav. I miljöer med fukt, extrema temperaturer, gnistor och kemiska ångor är en robust lösning avgörande. Installationen ska också ge rätt belysning vid rätt tidpunkt, så att driften av din verksamhet kan utföras på ett säkert sätt. Belysningen ska vara enkel att installera och underhålla, samt energieffektiv och erbjuda en attraktiv TCO, och samtidigt uppfylla de viktigaste miljömålen.
  Philips Pacific LED gen5 is made for harsh conditions

  6 skäl till varför Pacific LED gen5 är det rätta valet

  Checkmark icon

  Vatten-, damm-, och kemikaliebeständig (IP66, IK08)

  Connect icon

  Anslutning till molnet för att optimera underhåll och energibesparingar

  Connect icon

  Mycket energieffektiv: upp till 160 lm/W

  Energy maintenance icon

  Livslängd på upp till 100 000 timmar (L80)

  Energy maintenance icon

  Enkel att installera och underhålla

  Energy maintenance icon

  Skapad för en cirkulär ekonomi

  pacific led gen5 product

   

  Ladda ner broschyren för att upptäcka hur flexibel den nya Pacific LED gen5 faktiskt är.

  Installation is as easy as 1, 2, 3

  Enkel installation

   

  Installationen är snabb och enkel och erbjuder flexibilitet när det gäller antalet installations- och anslutningsalternativ. Dessutom gör den modulära designen och tillgången till Signify Service Tag-appen det enkelt att serva och byta ut delar, vilket minskar underhållskostnaderna.

   

  Titta på installationsvideon för att se hur enkelt det är att installera den nya Pacific LED gen5.

  Tänk om...

   

  ...det gick att förutse dina armaturers användning redan från början? Så att service, reparation, uppgradering och utbyten kunde planeras utifrån armaturernas livslängd och dina föränderliga behov? Effektivare, enklare, mindre att tänka på. Bara att njuta av den bästa belysningsprestandan. Det är vår vision för framtiden och anledningen till att vi utformar armaturer som den nya Pacific LED gen5 utifrån dessa fem principer för en cirkulär ekonomi:

  1. Förnybar

   

  Armaturdelarna kan bytas ut efter behov, så att den totala livslängden av en komplett Pacific LED-installation förlängs. Armaturen är designad för att dela upp delar av samma material (t.ex. inga ingjutna driftdon) för att underlätta återvinningen.

   

  2. Enkelt underhåll

   

  Pacific LED-armaturer är enkla att underhålla, reparera och ersätta tack vare Signify Service Tag, ett QR-baserat identifikationssystem som gör varje armatur unikt identifierbar. Modulär design möjliggör enkelt underhåll och utbyte av komponenter. 

  3. Energieffektiv

   

  Pacific LED gen5 levererar en mycket hög ljuseffekt på upp till 160 lm/W. Armaturen har ett urval av skäddarsydda optiska lösningar för olika miljöer för att maximera ljuskvalitet och energibesparingar. 

  4. Anslutningsbar

   

  Pacific LED kan anslutas till ett Interact-system. Det möjliggör uppgradering och ytterligare systemförlängningar med externa dagsljus- och närvarosensorer. Det smarta belysningssystemet möjliggör datadrivet beslutsfattande och planerande, samt höjer säkerhet, produktivitet och välbefinnande.

   

      

  5. Uppgraderbar

   

  Pacific LED är enkel att uppgradera med den skalbara Interact-plattformen samtidigt som samma mekaniska monteringsfästen från förra generationen återanvänds. Renovering och ersättning är mycket enkelt.

  illu circularity

  Pacific LED gen5 integreras enkelt med det smarta belysningssystemet Interact

  Pacific LED gen5
  Det intelligenta belysningssystemet Interact gör det enklare än någonsin att nyttja fördelarna med smart belysing. Det är en kostnadseffektiv och trådlös lösning för varje steg på din resa mot smart belysning: börja med ljuskällor och en app, och få fler fördelar genom att endast lägga till en gateway. Systemet är skalbart, så det är möjligt att uppgradera senare när företagskraven ändras, utan att behöva ersätta ljuspunkter. Du kan alltså uppgradera din belysning från smart till supersmart på nolltid. När det passar dig. 
  brochure download

  Ladda ner broschyren

   

  Läs mer om den nya Pacific LED gen5 och de tillgängliga funktionerna och alternativen.

   

  Ladda ner broschyren

  ecat

  Läs mer om produkterna

   

  Se specifikationer och mer information i vår hemsida.

   

  Visa produktinformation

  industrie

  Översikt över industritillämpning

   

  Upptäck vad mer Philips har att erbjuda inom industri och tillverkning.

   

  Se en översikt över industritillämpningar