Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Lösningar som

  passar dina behov

   

   

  Varför välja Philips?

  Philips hjälper dig till bättre resultat genom att greppa själva kärnan i din verksamhet. Vi bildar oss en uppfattning om dina verksamhetsutmaningar och hållbarhetsmål och tar reda på vad som är specifikt för just din anläggning. Med vår omfattande erfarenhet av lösningar för hälso- och sjukvård och tillgång till de allra senaste innovationerna kan vi hitta rätt belysningslösning för just dig.
  Röntgensal lyses upp med sjukhusbelysning från Philips

  Enklare att fatta beslut

  Det kan vara oerhört svårt att välja mellan alla olika belysningsalternativ som finns på marknaden. En av de unika sakerna med Philips är att vi kan hjälpa dig att göra den processen enklare. Vi identifierar det bästa belysningssystemet för dina behov och ger dig opartisk information om deras egenskaper, kostnader och potential att spara energi. Och för att ytterligare förenkla valet på sikt tar vi också hänsyn till framtida underhåll redan från början.
  Läkare och barn leker med ljuset

  En leverantör, ett paket

  Det kan vara en komplicerad process att skaffa ett hållbart belysningssystem. Vi gör det lättare genom att leverera ett komplett paket. Från definition och design av projektet till transport, installation och finansiering av din nya sjukhusbelysning – Philips ger dig experthjälp i varje steg på vägen.

   

  Med en enda leverantör krävs mindre tid och pengar till administration och när du väljer Philips kan du också få förlängd garanti med expertsupport.  Vi erbjuder också utbildningsprogram som ökar personalens kunskap så att ni kan få ut mesta möjliga av det nya belysningssystemet.

  Läkare bär en patient i sjukhusbelysning från Philips

  Philips fyrstegsmetod

   

  För att du ska få ut mesta möjliga av din nya belysning använder Philips sin erfarenhet och expertis för att ta hänsyn till alla aspekter av projektets livscykel. Vår metod har fyra olika stadier:

  Snyggt upplyst sjukhus med sjukhusbelysning från Philips
  Planering – Genom diskussioner om projektets omfattning bildar vi oss en uppfattning om dina ambitioner och målsättningar. Under det här steget tittar vi på olika möjligheter att skapa en hållbar och innovativ arbetsplats med hjälp av belysningsteknik.
  Design – Vi genomför en bedömning på plats av din aktuella situation innan vi tar fram förslag till energibesparande scenarier.
  Byggnation – När vi väl har kommit fram till en bra lösning ordnar Philips med leverans och installation av systemet med hjälp av våra kunniga team.
  Hantering – Om du vill kan vi övervaka, underhålla och uppgradera din miljövänliga sjukhusbelysning när det behövs.

  Vår mission att förbättra hälsa och välmående globalt

  Innovation skapar förändringar i världen. Genom att tillhandahålla ny teknik vill vi göra världen mer hälsosam och hållbar.

   

  Vår mission är att förbättra livskvaliteten för tre miljarder människor till och med 2025. Att öka hållbarheten i hälso- och sjukvårdsmiljöer och hjälpa patienter, personal och hela samhällen är en viktig del av denna mission.

   

   

  Förbättra människors välmående