Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Skapa igenkänningsljus med
  LED-toner

  Syns bäst bland alla affärer

   

  Skapa din drömbutik med en atmosfär som är unik för ditt varumärke.

  Genom signaturbelysning kan du ena butiken, dess detaljer och skyltningar till en oemotståndlig upplevelse som lockar kunderna gång på gång.

  Den rätta belysningen kan hjälpa dig med omedelbar igenkänning av ditt varumärke i samma ögonblick som kunden får syn på butiken. Det kan även hjälpa dig att skapa spännande miljöer som ingen vill lämna där smarta skyltningar inspirerar till köp.

  Visa upp varumärket 

  LED-toner

   

  Visa vad varumärket står för med belysning som tar fram det bästa i butiken och produktsortimentet.

  Philips LED-toner sätter produkterna i bästa möjliga ljus vilket gör att vitt lyser klarare, svart blir djupare och färgerna mer levande.

  Med olika armaturspektrum och utföranden kan du skapa exakt den effekt du vill ha och anpassa den efter butikens inredning.

  Vilken LED-ton passar bäst för ditt varumärke? 

  CrispWhite

  Intensivera vita och fylliga färger
  Ge liv åt skyltningarna med klar, intensiv belysning och effekter som inspirerar till köp.

  PremiumWhite

  Håll det naturligt
  Visa upp produkterna i subtil belysning anpassad för att skapa ett naturligt utseende – idealiskt för utbyte av CDM-Elite-installationer.

  Standard 830

  Maximera energibesparingar
  Uppnå slående skyltningar och håll ner kostnaderna med högeffektiva LED-ljuskällor.

  Jef Montes kollektion hänför modebranschen i London med tyger som är designade att interagera med CrispWhite LED-ljuskällor

   

  Montes kollektion designades speciellt för Philips Lighting att visa möjligheterna med vit LED-butiksbelysning och dess spektakulära effekter.

   

  Under sin karriär har Montes fascinerats av material med ljusminne och hur ljus reflekteras på olika ytor. Inför denna kollektion studerade han hur ljus interagerar med hans design. Montes kollektion Illuminosa & Velero är inspirerad av Philips CrispWhite-belysning för detaljhandel och i kollektionen används material som glasfiber och nylon för att plaggen ska skapa reflektioner från ljuset.

   

  "Ljus är en viktig faktor när jag skapar mina kollektioner och vitt ljus är extremt viktigt för att uppnå rätt effekter" berättar den holländska modedesignern Jef Montes. "Den vita LED-belysningen från Philips CrispWhite skapar intressanta ljusreflektioner på materialen där plaggens form framhävs tydligt av det vita ljuset".

   

  Kollektionen premiärvisades på House of Frasers ledande butik på Oxford Street i London och visades även på Lighting and Building-mässan i Frankfurt i mars. House of Fraser har valt CrispWhite för lansering i flera internationella butiker där av bland annat fem butiker i Storbritannien följt av flertalet butiksöppningar i Kina.

  Projekt

  Inspirerad?

  Kontakta vårt lokala kontaktcenter
  för frågor och mer information.