Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Belysning för inomhusidrott

  Philips erbjuder den senaste högeffektiva LED-belysningen för idrottshallar, kompletta belysningslösningar med trådlöst PerfectPlay-styrsystem och integrerade LED-strålkastare. De passar för alla typer av inomhusidrotter och uppfyller alla krav för de minsta till de mest komplexa idrottsanläggningarna.

  Belysning för tennisbanor inomhus

   

  Målet är att se till att både spelare och åskådare tydligt kan se och följa matchen. Bollen, oberoende av var den är och vilken hastighet den har, måste alltid synas tydligt. För att få bra visibilitet måste det finnas stor kontrast mellan föremål och dess bakgrund, bra belysningsnivåer och jämn ljusfördelning över spelplanen (enhetlighet).

  Belysning för tennisbanor inomhus – LED-inomhusstrålkastare

  Belysning för simhallar

   

  Det viktigaste kravet för användarnas säkerhet är att erbjuda lämplig belysning och kontroll över reflexer från vattenytan. Kontroll över reflexer från ytan är extra viktigt så att personal kan hjälpa simmare med problem i poolen. På grund av pooldesignens komplexitet och begränsningar för placering av strålkastare är det viktigt att simhallens belysning tas med i beräkningarna så tidigt som möjligt när poolen designas.

  Belysning för inomhuspool – LED-inomhusstrålkastare

  Belysning för idrottshallar

   

  Sportanläggningar och idrottshallar som är designade för många sporter måste ha belysning som uppfyller kraven för de olika sporter som ska utövas. Var noga med att belysningen ger enhetligt ljus, att idrottshallen är tillräckligt upplyst och att bländningar minimeras. Belysningen ska placeras så att spelares och domares överblick inte hindras.

   Belysning för multisporthall – Philips strålkastarbelysning

  Belysning för ishallar och ishockey

   

  Synlighet för föremål i rörelse är beroende av vinkel, hastighet och belysning av föremålets bakgrund samt belysning av omgivningen. Det krävs hög standard på belysningen i ishallar eftersom pucken måste kontrastera mot isen för att åskådare och spelare ska kunna hålla ögonen på den. Det är extra viktigt om åskådarna är långt från isen, så som på arenor och i sporthallar.

   

  Eftersom is sprider reflexerna väl blir det inga starka ljusmönster som distraherar från spelet. Men det är viktigt med stor enhetlighet för att pucken ska synas.

  Belysning för ishockey – Inomhusstrålkastare

  Belysningsprodukter för motionssporter

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2

  Belysningssystem för inom- och utomhusidrott

  Belysningssystem for innen – og utendørsidrett

  PerfectPlay


  Önskar du att reducera driftkostnaderna samtidigt som du ökar kontrollen av din belysning? Utforska då belysningssystemet PerfectPlay som ger dig möjligheten till just detta och mer. Den branschledande LED-strålkastaren möter internationella standarder och är anpassningsbar till anläggningar och hallar där flera sporter utövas.

  Inspirerad?

  Kontakta vårt lokala kontaktcenter
  för frågor och mer information