Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  När säkerhet 
  är det viktigaste

  Flyg- och logistikområdet


  Inom flyg- och logistikområdet finns det alltid gott om aktiviteter och det är viktigt att arbetet kan utföras på ett säkert och effektivt sätt. Belysningen måste vara tillräckligt ljus för att personalen ska kunna utföra sina uppgifter, men inte så stark att det stör eller bländar.

  Uppställningsplats


  De områden där planen parkerar när passagerare, bagage och så vidare ska av eller på måste vara väl upplysta så att viktiga uppgifter så som tankning och säkerhetskontroller kan utföras på ett säkert och effektivt sätt.
   

  Klart vitt ljus gör det lättare för personalen att hantera bagage, catering och tankning samt att läsa information korrekt. Det har även en lugnande inverkan på passagerarna som väntar i sin gate för att få gå ombord då de kan se att säkerhetsrutinerna alltid upprätthålls.

  Mer om belysning för terminaler

  Hangarer

   

  Bakom kulisserna måste supportpersonal utföra alla möjliga typer av
  rutinunderhåll. Effektiv belysning är nödvändig för produktivitet och
  effektivitet. Klart vitt ljus förbättrar inte bara synligheten, det kan även
  hjälpa de som arbetar på nätterna med att hålla sig skärpta och fokuserade så att störningar minimeras och plygplatsens säkerhetsresultat förbättras.

  Hangarer

  Logistik

   

  Det är av stor vikt att se till att personal i logistikområden är säkra.
  Enhetlig, riktad vit LED-belysning hjälper till att eliminera skuggor
  och mörka områden där olyckor kan inträffa. Våra flexibla och lättanvända belysningssystem ger rätt ljusnivåer där och när det behövs vilket ökar effektiviteten och kvaliteten av driften. Vi arbetar tillsammans med dig för att implementera ett avancerat, intuitivt och modernt belysningssystem.

  Inspirerad?

  Kontakta vårt lokala kontaktcenter
  för frågor och mer information.