Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Parkeringar, vägar och
  biltvättar

  Inbjudande belysning


  Gör ett gott första intryck genom att se till att tillfartsvägar och parkeringsytor är effektivt och snyggt upplysta. Och glöm inte biltvätten – en bra plats att använda rätt belysning för att skilja sig från konkurrenterna.

  Parkering & och vägar


  Tillfartsvägar och parkeringar är trafikanternas första intryck av bensinstationen. Rätt belysning gör att de känner sig välkomna och säkra genom bra synlighet och genom att minimera mörka platser. Alla våra armaturer är designade att ge exakt rätt ljusnivå på rätt plats och vid rätt tid. Sänk energikostnaderna med våra energieffektiva ljuskällor för utomhusparkeringar som bara behöver lysas upp nattetid – du kommer att se stor skillnad på dina energifakturor. Eller om du vill vara lite extra grön kan vi även hjälpa dig med att installera ett system baserat på solenergi.

   

  Våra produktfamiljer erbjuder alternativ som gör att du kan optimera resultaten. Våra produkter:

  • Bästa energieffektivitet
  • Lägsta totala ägandekostnaden genom balanserad investering och energiförbrukning
  • En kombination av liten initial investering och stora energibesparingar
  Förbättra dina anläggnings första intryck med belysning för bensinstationer, utvecklats av Philips Lighting
  Belysning för biltvättar på bensinstationer

  Biltvätt


  En biltvätt kan ge en stabil intäktsström för bensinstationen och är dessutom en praktisk och trevlig service för kunderna. Våra lösningar sträcker sig från energieffektiva vattentäta LED-armaturer till kompletta biltvättskoncept som bjuder på dynamiska färgspel.

   

  • Pacific LED IP66 Waterproof är det mest effektiva för att ersätta (1:1) fluorescerande vattentäta armaturer på upp till 2 x 80 W – och det kan spara nära 60 % av energikostnaderna. Dessutom har alla applikationer en extremt lång livslängd på upp till 70 000 timmar.
  • Splash 2 är en ultratunn, nedsänkbar armatur som är utformad för att ge livfull färgbelysning och ljus som ändrar färg i färsk- och saltvatten ner till 4,6 meters djup. C-Splash 2 som har vattentätt gjutet mässingshölje och justering i silikonbrons är idealisk för vattenbaserade applikationer som fontäner och installationer i temaparker samt även för applikationer i kärva miljöer.
  • Mini300 är designad för bensinstationsöverbyggnader och applikationer med låg takhöjd. ?????? De kombinerar hög effektivitet, enkel installation och lång livslängd.

   

  Med en rörelsedetektor kombinerat med dagsljussensor möjliggörs ytterligare energisparingar. Vår app Mini 300 LED gen2 ger användarna kontroll på ett sätt som är omöjligt med andra armaturer, exempelvis att läsa av status och hantera belysningen från golvet med laptop eller smartphone via Bluetooth. Det förenklar konfigurationen av armaturens beteende och bidrar till att minska underhållskostnaderna ytterligare.

  Inspirerad?

  Kontakta vårt lokala kontaktcenter
  för frågor och mer information. 

  Projekt