Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Låt butiken förmedla 
  en känsla

  AmbiScene

  flexibel belysning för butiksmiljöer

  AmbiScene öppnar upp helt nya möjligheter för dig som är butiksinnehavare. Den flexibla belysningen ger dig en mängd nya sätt att attrahera kunder och inspirera dem att återvända till din butik. Specialanpassade belysningseffekter speglar ditt varumärke och hjälper besökarna att hitta i butiken –och kan justeras med en enkel knapptryckning för att passa nya kollektioner eller teman.
  Skapa en attraktiv butiksmiljö med Philips AmbiScene

  Förbättra kundupplevelsen

   

  AmbiScene kan förbättra hela shoppingupplevelsen för dina kunder. Fånga deras uppmärksamhet med en fascinerande fasad och välkomna dem in med inbjudande stämning. Använd spännande accentbelysning för att vägleda dem till varorna, låt dem se sig själva från sin allra bästa sida i provrummen och försäkra sig om att de lämnar butiken med såväl fynd som goda minnen.

   

  Skyltfönster för Markenstore, Tyskland, belyst med Philips AmbiScene

  Projekt

  Att använda AmbiScene

  Det krävs teamwork för att skapa en AmbiScene-lösning. Processen kan involvera marknadsföringsexperter, butikskonsulter, arkitekter, belysningsdesigners, tekniker, butikspersonal och personal från Philips. Det hela börjar med ett koncept som återspeglar din varumärkesstrategi. Idén översätts sedan till en kreativ design av en belysningskonsult.


  Din AmbiScene-design förverkligas därefter med hjälp av toppmoderna ljuskällor, armaturer och styrsystem. Med belysningsteknik från Philips kan nästan varje tänkbar idé förverkligas. Och tack vare vårt intuitiva gränssnitt kan du enkelt anpassa och justera butiksmiljön för olika tillfällen.

  Philips AmbiScene-belysning skapar en unik kundupplevelse på skobutiken Shoebaloo i Amsterdam, Nederländerna

  Inspirerad av AmbiScene

   

  AmbiScene är inte en belysningsprodukt. Det är en serie flexibla, dynamiska belysningssystem som hjälper dig och din butiksstrategi på kreativa och spännande sätt. Eftersom AmbiScene-belysningen kan integreras med annan teknik kan den användas för att skapa interaktiva installationer som kunderna kommer att älska.

   

  En klädbutik belyst med Philips AmbiScene

  Nedladdningar

  Broschyr om AmbiScene

  PDF 15,5 MB

  Kontakta oss

   

  Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

   

  Använd detaljformuläret för utförliga frågor