Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Belysning för butik,
  hotell & restaurang

   

  Elegant design och enastående belysning hjälper till att skapa minnesvärda upplevelser av varorna du säljer, maten du serverar eller trådtätheten i dina lakan.

   

  Uppkopplade belysningssystem från Philips ger en helt ny nivå av justerbarhet i lokalerna till din butik, hotell eller restaurang. Uppkopplad belysning ger en kombination av raffinerade, intuitiva program för lighting management, digitala styrsystem och förstklassiga Philips-armaturer för centralstyrning av alla dina ljuspunkter. Med större insikt om kundernas beteenden och vad de gillar kan du specialanpassa belysningen för att skapa välkomnande och minnesvärda upplevelser samtidigt som du sparar energi och uppnår de hållbarhetsmål som spelar en så viktig roll för ditt varumärke.

  Rätt belysning
  på platser där människor handlar, äter och
  kopplar av

  När allt ljus är på dig

   

  Med dynamisk LED-belysning och styrsystem kan du skapa den perfekta belysningen för att väcka uppmärksamhet, attrahera kunder och visa upp dina varor från sin bästa sida. Använd belysning med högt CRI och justerbart ljusspektrum för att justera miljön beroende på årstid och tid på dagen eller för att betona färgerna på specifika föremål.

  en plats där alla vill vara

  Skapa en plats där alla vill vara

   

   

  Använd dynamisk belysning och avancerade styrsystem för att skapa en unik butiksmiljö, en god anledning för kunderna att stanna kvar i butiken och att återvända dit under nästa shoppingtur. Gör din butik, hotell eller restaurang till en plats med LED-ljusshower i regnbågens alla färger – ett perfekt sätt att skapa uppmärksamhet kring ditt varumärke och ge det lite extra stjärnglans.

  House of Fraser – klädbutik

  Enastående styrsystem, konsekvent kundupplevelse

   

  Våra avancerade styrsystem och flexibla, energieffektiva, professionella armaturer ger en fantastisk och tillförlitlig kundupplevelse. Med digitala styrsystemlösningar för flera platser i kombination med smarta LED-belysningsarmaturer kan du implementera ett noggrant och konsekvent designkoncept i en hel kedja av butiker, restauranger eller hotell. Bestäm den optimala belysningen för olika skyltningar eller områden och anpassa och justera sedan ljussättningsmallen för var och en av butikerna, hotellen eller restaurangerna. Nu kan du skapa behaglig stämning i hotellrum och restauranger, sätta visuellt lockande fokus på varuskyltningen eller säkerställa att dina lokaler visar upp sig från sin allra bästa sida. Samtidigt får du maximala energibesparingar tack vare närvarodetektering och dimningsscheman.

  Ge dina kunder
  precis vad de vill ha, 
  var de än är

  Vägledning i butiksförsäljningen

   

  Många av dina kunder fattar sina inköpsbeslut spontant i butiken. Nu för tiden använder kunderna ofta sin smartphone för att ta reda på all möjlig information medan de tittar på varorna på hyllorna. Om de hittar ett bättre pris kan det hända att de väljer en annan återförsäljare, online eller någon annanstans.

   

  Uppkopplade belysningssystem från Philips ger dig ett sätt att erbjuda kunderna en fantastisk shoppingupplevelse i butiksgångarna genom att omvandla online-upplevelser till butiksförsäljning.

   

  Med inbyggda sensorer och trådlös kommunikation skapar Philips uppkopplade belysningssystem ett positionsbedömningssystem för inomhusbruk som visar kundernas exakta position i butiken så att du kan skicka ut riktad information direkt till dem via specialdesignade mobila shoppingappar. Du kan skicka ut detaljinformation om produkterna eller erbjuda kunderna särskilda rabatter – vad du än behöver för att öka försäljningen.

  Video om uppkopplad belysning

  Det hände något fantastiskt på vägen till avokadon. . .

   

  Var finns avokadon? Oroa dig inte. Philips uppkopplade belysningssystem har svaret!

   

  I ett uppkopplat belysningssystem ger butikens belysning professionell ljussättning av världsklass samtidigt som systemet fungerar som en positioneringsplattform med hög precision. Med särskilt utformade shoppingappar kan kunderna navigera till varorna på sin shoppinglista, upptäcka nya produkter eller till och med få kuponger och erbjudanden baserat på var i butiken de befinner sig.

   

  Nu kan du skicka relevant information och erbjudanden till kunderna vid precis rätt tillfälle, när de behöver det som bäst och är som mest mottagliga. Förhöj shoppingupplevelsen genom att skapa personliga och dynamiska relationer till dina kunder. Det vinner alla på: praktiskt för dem, ökad försäljning för dig.

  Närbild av en kvinna på en stormarknad

  Dina kunder: personliga upplevelser

   

  Eftersom belysning finns överallt där människor shoppar är den en perfekt plattform för positionering inomhus. Positionering inomhus fungerar ungefär som en inomhus-GPS. Via särskilt utformade mobilappar som kunderna själva väljer om de vill använda kan du skicka information och rabatter till dina kunder baserat på vilken gång de befinner sig i eller vad som finns i montern direkt framför dem. Du kan också hålla koll på kundernas vanor och önskemål i butiken, på samma sätt som du spårar kundernas sökningar och köp online.

   

  Med djupare insikt i kundernas vanor och beteenden kan du ständigt förbättra dina kunders upplevelser av din butik, vilket ökar kundernas förtroende och stärker kundlojaliteten. Med en butiksmiljö som både är vackert upplyst och anpassar sig efter kundernas specifika önskemål kan du känna dig trygg med att många kunder kommer att bli återkommande besökare i din butik. . . och de kommer garanterat att berätta om den för sina vänner också.

  Välja rätt system för just dig


  Alltid anpassade lösningar

  När du behöver ett belysningssystem från Philips utgår vi från dig – din verksamhet, din organisation, dina mål.

   

  Philips systemexperter samarbetar med dig för att identifiera vilka systemfunktioner du behöver. Sedan får du hjälp att utforma ett system som uppfyller de behoven – nu och i framtiden, när ditt företag utvecklas och förändras.

   

  Hitta din lokala systemexpert från Philips

  Utforma ditt belysningssystem

  armaturer + styrsystem + tjänster + support

  Paketerbjudanden

  Prenumerera på vårt
  eNewsletter om belysning

   

  Prenumerera på vårt eNewsletter om belysning. Det innehåller allt från produktnyheter och uppdateringar till events, mässor vi ska vara med på och nya intressanta projekt vi gjort.

   

  Prenumerera

  Philips eNewsletter om belysning

  Projekt