Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  PerfectPlay

   

  Suverän idrottsbelysning för alla idrottare och sporter

  Skapa levande fritidsanläggningar för idrott

  När det är dags att koppla av från stress och annat dras människor till fritidsanläggningar och idrottshallar. PerfectPlay hjälper er att uppfylla kraven för sport genom effektiv idrottsbelysning som passar alla sportaktiviteter.

   

  PerfectPlay har branschledande LED-strålkastare som uppfyller riktlinjerna från alla internationella förbund. Intelligenta kontroller gör att ni kan fjärrhantera sportbelysningen och omedelbart justera inställningarna för olika sporter. Molnbaserad rapportering ger er möjligheten att sänka energikostnaderna och onödig belysningstid medan automatiska aviseringar och uppgraderingar gör att ni kan koncentrera er på att sköta anläggningen, inte belysningen.

  Philips PerfectPlay styrer lyset på Vadmyra fotballbane

  Fördelar med PerfectPlay – en översikt

  PerfectPlays standardfunktioner ger suverän idrottsbelysning direkt vid leverans
  Spara energi
  Minska energiförbrukningen genom att byta till LED-armaturer.
  Spara energi
  Undersöka om det är möjligt att med nya LED-armaturer inkl kontroll av spillljus kan minska mängden ljusföroreningar och därmed antalet klagomål från personer som bor bredvid idrottplatsen
  Spara energi
  Installera Philips Perfect Play-system för att möjliggöra dimning när Philips LED-armaturer används och ytterligare minska energiförbrukningen och minska ljusföroreningar.
  Spara energi
  Använda en app för att kontrollera och övervaka installationen och justera ljusnivåer.
  Spara energi
  Ansluta Perfect Play-systemet till, tag-system eller ett bokningssystem via open-APIs.
  Spara energi
  Om det saknas budget för att byta till LED-armaturer är det ändå möjligt att erbjuda Philips PerfectPlay-system, men då kan inte armaturerna dimmas.

  Vilka möjligheter finns med PerfectPlay

   

  PerfectPlay är ett flexibelt LED-belysningssystem som kan styras från smarta enheter via ett intuitivt app. Det är enkelt att installera med befintlig kabeldragning och systemet är ett hållbart alternativ som kan anpassas efter idrottsanläggningens specifika belysningsbehov.

  Så här fungerar PerfectPlay

  Från skåpet med Coded Mains-komponenter och ett modem skickas signaler över det befintliga elnätet till de Dali-drivna Philips-armaturerna. Modemet är anslutet till Signify Cloud och från det är olika integrationer möjliga via Open API, till exempel bokningssystem från tredje part. Perfect Play styrs antingen lokalt med en tryckknapp eller panel, med en app eller genom Open API: er med ett 3: e parts bokningssystem.

  Våra projekt inom belysning för idrott och sport

  • Vadmyra - Bergen, Norway

   Vadmyra - Bergen, Norway

   Located in Bergen, Norway, Vadmyra is a popular local sports club with over 450 members. As an environmentally aware sports club, Vadmyra does is best to promote sustainable practices.

  • Sparta’25

   Sparta’25

   Sparta’25 ville förbättra upplevelsen för sportklubbens besökare - PerfectPlay var deras lösning.

  Kontakta oss

  Kontakta en Signify Certified System Integrator för frågor eller mer information

  Titta närmare på andra belysningssystem för din idrottsanläggning